Hvordan endre bak bremseklosser på en 1988 MR2

June 12

Hvordan endre bak bremseklosser på en 1988 MR2

De fleste sportsbiler utnytter en fire hjul skivebrems oppsett for best mulig ytelse under bremsing og 1988 MR2 er intet unntak. Bakre bremseklosser ser vanligvis minst bruk grunn av overføring av vekt til fronten av bilen i de fleste stoppe situasjoner, men det betyr ikke at dette elementet skal fall for å overse. Endring ut den bakre pads er en relativt rask prosess som du kan gjøre i så lite som 45 minutter under normale forhold.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på bakhjulene og løft baksiden av bilen med et gulv jack. Støtte den bakre enden med jack står. Avslutte det lug vanskelige problemer og demontere hjul fra akselen.

• Fjern beholde bolter på caliper bruker ratchet og socket og løft det av bremsen platen. Bruk mekaniker wire for å suspendere caliper i luften på en suspensjon komponent.

• Fjern bremseklossene fra caliper braketten. Koble beholde klippene fra bremseklossene. Bruk en brems skyvelære stempel verktøyet for å skyve stempelet inn igjen caliper.

• Knytte beholde klippene til nye bremseklossene og plasser pads på caliper braketten. Ta på mekaniker og skyv brems skyvelære over bremsen platen og pads. Sett inn beholde bolter og stramme med ratchet og socket.

• Gjenta på andre bakhjulet. Når ferdig, monterer hjulene på akselen og hånd-stram det lug vanskelige problemer. Fjern jack står og senk bilen til bakken. Fullføre stramme det lug vanskelige problemer med lug wrench.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com