Hvordan erstatte drivstoffpumpe i en gass Tank

December 27

Alle sent modell kjøretøy bruk en elektrisk drivstoffpumpe ligger i drivstofftanken. Et interessant poeng er at de er svært like i alle tilfeller. Mange kjøretøy - hovedsakelig innenriks - har bensinpumpen og drivstoff nivå sensor innkapslet i et. For det meste er drivstoffpumpe ikke flyttbar selv i disse modulene selv om noen er. Noen utenlandske biler har tilgangspanel enten i bagasjerommet eller baksetet, som enkelt erstatning.

Instruksjoner

• Lindre skjer i linjen. Den enkleste måten å gjøre dette er å fjerne drivstoffpumpe stafett fra sikringsskapet ligger under panseret på førerens side fenderwell. Plasseringen av relé vil være merket på undersiden av boksen sikringsdekselet eller i brukerhåndboken. Finn og fjerne stafetten ved å trekke det rett opp. Forsøke å starte bilen i tre sekunder, som vil åpne sprøytebrukerne lette trykket. Deaktivere nøkkelen og installere stafetten.

• Heve bilen bruker gulvet jack. Stedet jack står under rammen. Lavere bilen på jack står og fjerne gulvet jack. Koble elektriske selen for drivstoffpumpe, som ligger direkte i foran eller bak drivstofftanken. Dra kontaktene fra hverandre.

• Løsne slangeklemmer drivstoff filler slangen og vent slangen der slangene er festet til tanken. Hvis drivstofftanken er over ¾ full, trekke mindre luft slangen av tanken. Sett inn en slange og sug noen av drivstoff ut i en gass kan. Du ønsker ikke drivstoff søle ut av tanken når det er tipped når den senkes.

• Fjern noen beskyttende deksel som kan være under drivstofftanken ved hjelp av en socket. Plass gulvet jack under drivstofftanken mellom støtte stroppene. Fjerne to stroppen bolter bruker en 15 mm kontakt.

• Begynn å senke tanken. Så snart den er senket noen inches, koble drivstoff filler og luft slangen fra siden av drivstofftanken. Lavere tanken litt lenger og koble tre drivstoff linjene på toppen av tanken når de blir tilgjengelige. De kan fjernes ved å knipe kategoriene og trekke dem fra hverandre eller ved å løsne klemmer som holder dem, med en skrutrekker.

• Senk bensintank ned og trekke den fra bilen. Fjern drivstoffpumpe fra drivstofftanken. Det finnes tre metoder som de holdes sikkert i tanken så de ikke lekke, Lås ring med faner, en stor plast gjenger lue eller en rekke bolter rundt drivstoff pumpe lokket.

Låseringen er en svært vanlig. Det er en ring med små flate tappene på alle fire punkter på kompasset. Det er tilsvarende kategoriene rundt omkretsen av tanken åpning. Ringen er presset ned nedenfor skillearkene på tanken og roteres med klokken som plasserer kategoriene under de på tanken, som låser dem på plass. For å fjerne ringen, bruker skrutrekkeren og hammer til å tappe innlegget i retning mot klokken og ringen vil frigi.

Gjengede caps og bolter er fjerning åpenbare. Plast hetten blir bare vendt mot klokken for å fjerne den. Fjern skruene på bolt-type forsiden.

• Løft drivstoffpumpe ut av drivstofftanken. Hvis det er en modul det er drivstoff fanget i modulen. Tømme drivstoff tilbake i tanken.

• Erstatte drivstoffpumpe på enheter som ikke er selvbetjente. Bruk en skrutrekker til å lirke silen av bunnen av pumpen. Pumpen sitter i en ramme med drivstoff spaken avsenderen. Trekk de to elektriske ledningene på toppen av pumpen. Forstå bunnen av pumpen og løft det litt. Swing nederst pumpen ut av rammen. Dra pumpen rett ned for å dislodge topp drivstoff slangen.

• Installere nye pumpen. Kontroller at gummi-preformed brikken som drivstoffpumpe sitter på er i riktig posisjon i rammen. Bunnen av pumpen overholder gummi setet. Posisjon pumpen slik bunnen av pumpen passer i setet riktig eller filteret kan ikke installeres. Skyv pumpen på drivstoff slangen. Avholde pumpen, svinge den i rammen og sete. Skyv den nye dieselfilter eller sil på bunnen mengden av pumpen med litt press. Koble de to øverste elektriske kontaktene på pumpen.

• Installere pumpen med uttak for slangene i nøyaktig samme retning idet de var fjernet. Installere låsemekanismen som forklart tidligere. Skyv tanken bilen og plassere den på gulvet jack. Løfte tanken nok å koble tre drivstoff linjene til drivstoff pumpe utsalgssteder.

• Løfte tanken og manøvrere drivstoff filler og luft slangen på plass. Presse dem på drivstofftanken porter så snart som praktisk. Fortsett å drivstofftanken resten av veien. Trekke støtte stroppene under tanken og sett 15 mm skruene. Skru dem med en kontakt. Trekk gulvet jack ut fra under bilen. Skru av drivstoff filler og ventilere slangeklemmer med en skrutrekker. Koble den drivstoffpumpe elektriske kontakten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com