Bruke en Golf Avstandsmåler

April 7

Amatør golfere har slått til spesialiserte avstandsmålere å forbedre sine ferdigheter det siste tiåret. Avstandsmålere ble opprinnelig utviklet for byggebransjen, men de har siden krysset over på grunn av utbredelsen av golf som en global hobby. Du kan bruke en golf avstandsmåler forbedre kjøring avstand og nøyaktighet ved å få et inntrykk av kurset.

Instruksjoner

Bruke en Golf Avstandsmåler

• Kjøpe en avstandsmåler som har en maksimal rekkevidde langt utover det lengste hullet på den lokale golfbanen. Du bør finne en golf avstandsmåler med en rekkevidde utover 500 verft for å skape et klart syn på hullet på nivå 5.

• Kontroller forstørrelsesnivå og intervaller av din golf avstandsmåler før du gå en runde golf. Din avstandsmåler bør justeres til hver verftet og inneholder flere grader av forstørrelse å opprettholde et krystallklart bilde av målet.

• Stå utenfor tee boksen mens du bruker din avstandsmåler på en golfbane. Golf etikette krever at du står godt utenfor tee markører mens andre spiller foran deg å sikre en rask spill. Du kan også få en god utsikt over kurset ved å styre klar av andre golfere.

• Fokuser på et bestemt punkt på golfbanen og panorere bort før du tar en sving. Mange golfere gjør feilen å se på et mål uten å sette det i sammenheng med resten av kurset.

• Justere eyehole av din avstandsmåler ved første å sikre komfort under hele runden. Øynene dine vil slites ut raskt hvis du har satt på en ubekvem plan flate gjennom 18 hull Golf Avstandsmåler.

• Hold din avstandsmåler rent på golfbanen med riktig. Du bør tørke av linsen og eyehole med din golf håndkle før du plasserer dem i en bæreveske mellom bruker.

• Pack et reservebatteri hvis du eier et digitalt eller laser avstandsmåler. Du må kanskje erstatte et batteri i en runde hvis det er ekstrem varme batteriuttømming med gjentatt bruk.

Tips og advarsler

  • Ta en Notisblokk med deg til golfbanen å hindre overdreven bruk av din avstandsmåler. Når du tar målinger på et bestemt hull, Merk tilnærming og club brukes ved avstanden av et bestemt hull. Du kan holde denne note pute golf bag for bruk når du returnerer til et kurs uten å måtte bruke din avstandsmåler igjen.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com