Hvordan lage en DVD-brenner brenne lave hastigheter

December 15

Hvordan lage en DVD-brenner brenne lave hastigheter

De fleste DVD-brennere montert datamaskiner kan brenne data til tomme DVD-plater på en rekke ulike hastigheter. Brennehastigheten gjelder tiden brenneren vil ta for å brenne filene dine på tomme DVD. En brennehastighet 1 x betyr at dataene blir brent til tomme DVD frekvensen av 1.32 megabyte (MB) per sekund. De fleste DVD-brennere kan brenne data til raskere hastigheter, men jo raskere du angi brennehastigheten, mer sjansen det er en feil som oppstår. DVD brenner programvare lar deg angi brennehastigheten for brenner prosjektet.

Instruksjoner

1 Velg DVD-brenning du vil bruke til å kopiere filer, filmer eller musikk, til en tom DVD diskett. De fleste DVD brenner programmer, for eksempel dem som opprettes av Nero og Roxio Imgburn, kan du angi brennehastigheten for prosjektet, men alle trenger å gå gjennom trinnene for å opprette en brenne prosjektet før du får sette brennehastigheten.

2 Dataoverføre og installere DVD brenner program du skal bruke til å opprette en DVD-brenner prosjektet. Du kan velge å installere programmet automatisk når nedlastingen er fullført. Du kan velge å lagre nedlastede filer på datamaskinens harddisk, og installer programmet på et senere tidspunkt, hvis du foretrekker. Hvis du installerer programmet senere, bør du følge programmets installasjonsinstruksjoner.

3 Start DVD brenner program. Følg instruksjonene i programmet for å lage et nytt brenne prosjekt. Du kan velge for å opprette et filmprosjekt, en musikk-prosjekt eller en dataprosjekt. Hvis du vil lage en DVD vil spille en film på en DVD-spiller, bør du velge alternativet film som dette vil opprette en fil- eller mappestruktur på tomme DVD som DVD-spillere.

4 Velg filene du vil brenne på en tom DVD, og legge dem til i prosjektet. Noen programmer kan du dra og slippe filer i grensesnittet programvinduet. De fleste programmer vil gi deg en indikasjon på hvor mye plass du vil bruke på de tomme DVD og vil advare deg hvis du har valgt filer som overskrider den tilgjengelige plassen på den tomme DVD.

5 Velg DVD-brenner enheten fra rullegardinmenyen i grensesnittet programvinduet. Dette er enheten som du skal bruke til å brenne filene.

6 Velg hastigheten du vil bruke DVD-brenneren til å bruke. DVD brenner program leser DVD-brenneren driverfilene og lar deg velge en av hastigheter som støttes av enheten. De fleste programmer vil den raskeste hastigheten støttes av enheten som standard, så rullegardinmenyen, Velg en lavere hastighet. Dette vil gjøre DVD-brenneren brenne på den laveste hastigheten, når du velger å begynne brenne prosjektet.

7 Instruksjonene programmet å begynne å brenne filer til DVD. Filene vil brenne hastighet du angir i programmets prosjektet innstillinger.

Tips og advarsler

  • Alltid laste ned og installere de nyeste driverne for enheten for DVD-brenneren. Du finner disse på produsentens webområde. Oppdatert drivere kan inneholde flere funksjoner DVD brenner programmet kan bruke til å sikre de beste kvalitet kopiene.
  • Kopiering kommersielle DVD ved hjelp av en DVD-brenner kan være i strid med lover om opphavsrett.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com