Opprette en foto PowerPoint-presentasjon

November 13

Kanskje du nettopp kommet tilbake fra ferie, hadde en ny baby eller kjøpt seg nytt kamera og har bilder du vil dele. Hvis du har en samling av bilder på datamaskinen som du er stolte og glade, og du har Microsoft PowerPoint, kan du bruke de digitale fotoalbum bilder for å lage en presentasjon for å dele med venner og familie, legge til nettstedet ditt eller gjøre til en skjermbeskytter.

Instruksjoner

1 Åpne en tom PowerPoint-presentasjon. Gå til "Sett"-menyen i PowerPoint 2003, velg "Bilde" og "Nytt fotoalbum." Gå til kategorien "Sett inn" i PowerPoint 2007 eller 2010. Klikk på "Fotoalbum" og deretter «Ny fotoalbum.» Dialogboksen "Fotoalbum" åpnes.

2 Klikk "Fil/Disk" under "Sett inn bilde fra." Finn mappen som inneholder bildene du vil bruke til å lage en PowerPoint-presentasjon. Hvis det er flere bilder som du vil bruke i en mappe, trykker og holder nede CTRL mens du klikker på hvert bilde du vil sette inn. Klikk på "Sett" knappen.

3 Velg et alternativ i rullegardinmenyen «Bildeoppsett» som "2 bilder," som viser to bilder per lysbilde eller "1 bilde med tittelen", som viser ett bilde om gangen med en tittel som du angir.

4 Velg et alternativ i rullegardinmenyen «Rammeform». Når du klikker på en Rammeform, forhåndsvises den til høyre for listen. Klikk "Opprett" for å opprette Foto presentasjonen.

5 Hvis du valgte et oppsettalternativ med titler, kan du legge til titler ved å velge det første bildet i ruten "Slides" til venstre i vinduet. Skriv inn tittelen på det første bildet i tekstboksen "Klikk til Legg tittel".

6 Lagre presentasjonen og dele den som ønsket.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com