Slik konverterer USB til seriell kabel

May 31

Serielle porter, også referert til som RS-232 porter, brukes til å koble flere ulike enheter til en datamaskin. Skrivere, skjermer og skannere er bare noen av bitene som fortsatt kan kobles via serielle porter. Flere og flere skjønt, datamaskiner er laget med få, om noen, serielle porter innebygd. For eksempel, har mange bærbare datamaskiner USB-porter. Hvis du har en enhet som krever en seriell port, men en datamaskin som gir bare USB-porter, kan du konvertere USB-porten til en seriell port med en spesiallaget kabel.

Instruksjoner

1 Koble USB-enden av kabelen på USB-til-RS-232 til en tom USB-port på datamaskinen. RS-232-enden av kabelen er igjen åpen.

2 Sett CDen som fulgte med USB-til-RS-232 adapterkabelen i datamaskinens CD-stasjon. Datamaskinen skal gjenkjenne CD og åpne konfigurasjonsveiviseren automatisk.

3 Start CDen manuelt hvis konfigurasjonsveiviseren ikke kommer. For å innlede CD, åpne "Start"-menyen, klikk på "Min datamaskin" eller "Datamaskin" og Dobbeltklikk CD-stasjonen i stasjonslisten. Veiviseren må åpne på skjermen.

4 Følg instruksjonene i hvert skjermbilde av konfigurasjonsveiviseren. Når du når den siste siden i veiviseren, er driverne for USB-til-RS-232 adapterkabelen installert på systemet.

5 Ta CDen ut av CD-stasjonen og Start datamaskinen når du blir spurt. Når datamaskinen starter på nytt, er kabelen på USB-til-RS-232 konfigurert til å fungere med datamaskinen. En gang konfigurert, kan alle eksterne enheter kobles til RS-232 port.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com