Opprette flere SPF-poster

August 13

Det er flere måter du kan beskytte ditt nettsted og dets respektive e-postadresser fra blir hacket. En av de beste måtene å beskytte kontoene er å skape flere SPF-poster. SPF arkivene bekrefte IP-adressene som kan koble til domenet for å sende e-post. Å ha en enkelt SPF-post er vanligvis standard for de fleste nettsteder, men du trenger flere SPF-poster hvis du har flere domenenavn som omadresserer brukeren til et enkelt område.

Instruksjoner

1 Gå til Microsoft despatch ID skjelett SPF fortegnelse Wizard. Dette nettstedet er designet til å tolke og opprette SPF-poster, som programmeringsspråk er svært komplisert.

2 Skriv domenet til nettstedet ditt i boksen på høyre side av skjermen. Klikk "Start" for å gå videre til neste trinn for å opprette flere SPF-poster. Gjeldende SPF-posten for området vises.

3 Klikk "Neste" Hvis SPF-posten vises riktig. Dette trinnet på webområdet vises bare bekrefte du trekker data fra den riktige stedet.

4 Skriv inn flere domenenavn som omdirigere brukere til nettstedet ditt i delen "Innkommende e-post servere sende utgående Mail". Klikk "Neste" nederst i høyre hjørne av skjermen for å fortsette. SPF-posten vises.

5 Last opp det SPF fortegnelse til nettstedet ditt via en FTP-program eller webvertens plattform. Du må sette inn koden for SPF-posten i DNS-filen. Filen vil bli organisert annerledes, avhengig av hvordan området er kodet og som leverandøren Web vert er, men du kan plassere nye SPF-posten rett under din gjeldende en, som også bør starte med samme seks tegn som den nye posten.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com