Hvordan legge til minne til en surhet bærbar PC

May 9

Hvis du har lagt merke til at notatblokken Surhet har blitt litt svak, kan det være tid til å investere i en oppgradering. Oppgradere notatblokken Acer kan forlenge tiden du vil fortsette å bruke bærbare. Legger til minne til notatblokken Acer kan gjøre en stor forskjell i den generelle helsen og hastigheten på notatblokken, som er grunnen til mange brukere ønsker å utføre denne oppgraderingen. Selv om du ikke er en erfaren PC-bruker, finner du at å legge til minne notatblokken er en enkel prosess.

Instruksjoner

1 Kjøpe kompatible minne for bærbare. Dette kan bestemmes av Acer webområde og ser opp informasjonen for Acer bærbare modellen. Minnet selv kan kjøpes online eller bestemte elektronikkbutikker.

2 Slå av datamaskinen. Koble strømadapteren fra den bærbare datamaskinen.

3 Lukk skjermen og snu datamaskinen slik at bunnen vender. Fjern den bærbare maskinens røre ved å skyve batteriholderen til høyre. Trykk på en metalloverflate for å jorde deg selv mot statisk elektrisitet.

4 Finn modul minnedekselet. Dekselet har vanligvis to eller tre skruene som holder den på plass. Hvis du er forvirret om hvor dekselet er, se notatblokken Acer håndboken online.

5 Fjern skruene som holder moduldekselet minne ved hjelp av Phillips eller flathead skrutrekker. Løft dekselet for å fjerne den.

6 Skyve minnemodulen ned for å låse den. Forsiktig fjerne minnemodulen fra abonnenten. Gjenta prosessen hvis du vil legge flere hukommelse modul.

7 Sett den nye minnemodulen inn i hukommelse modul holderen i 45-graders vinkel. Skyve minnemodulen på plass slik at den sitter godt i holderen. Gjenta prosessen hvis du legger til mer enn én minnemodul.

8 Erstatte modul minnedekselet. Sett inn skruene, og trekk dem slik at de holder minnemodulen fast på plass.

9 Sett batteriet tilbake i batteriholderen.

10 Slå bærbare å fullføre installasjonen. Bærbare vil umiddelbart plukke opp på modulen tilleggsminne.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com