Hvordan lage din egen bakgrunner i Photoshop Elements

April 13

Med noen valg i Adobe Photoshop Elements trenger du ikke å betale for rene vegger, støvete gardiner eller kjedelig landskap som din Foto bakgrunner. Elementene kommer med en stor samling av mønstre og teksturer, for eksempel bobler, marmor og tie-dye, som betyr at du kan plassere bildene på bakgrunn ikke capturable med et vanlig kamera. Kontroller generelle bakgrunner å bruke flere ganger, eller opprette tilpassede å gå med en spesiell bilde.

Instruksjoner

1 Start Photoshop Elements. Klikk "Fil"-menyen og velg "Ny." Angi "NewBackdrop" inn i "Navn"-boksen. Angi dimensjoner for bakgrunnen i boksene "Width" og "Height". Hvis du forbereder et bakteppe for bestemte dimensjoner, for eksempel et fotografi som er 4 inches av 6 inches, kan du holde samme proporsjoner, som et bakteppe av 5 inches av 7 inches. Klikk "OK" Når fornøyd.

2 Klikk ikonet for en maling bøtte verktøyet kolonnen. Trekk ned på maling bøtte menyen, som viser "Forgrunnen" som standard på nye verktøylinjen som vises på skjermen. Velg "Mønster."

3 Klikk i boksen umerkede mønster ved siden av menyen. Klikk et mønster bruke som bakgrunn. For flere alternativer, klikker du den lille trekanten i et pil-ikon. Velg en av samlingene nederst flue-ut meny, for eksempel "Fargen papir" eller "Natur mønstre." Klikk på "Legg til" knappen. Rescroll gjennom mønstre og klikk en.

4 Hold markøren over den tomme "NewBackdrop"-boksen og klikker i det å fylle den med bakgrunn design.

5 Idédugnad hva kan du sette på bakgrunn og hvordan du vil to bilder som utfyller hverandre. Glidebryteren "Tetthet" til 25 prosent og klikk igjen. Varsel bakgrunn er nå sterkt dempet, som vil gjøre hva du putter i forgrunnen mye mer synlig. Eksperimentere med "Opacity" skyve og andre mønstre til ramme er fullført.

6 Klikk "Fil"-menyen. Klikk "Lagre som". Velg et sted å lagre bakgrunn og velg en bildefil, som JPG fra rullegardinmenyen "Format". Klikk på "Lagre"-knappen.

Tips og advarsler

  • Når du har faktisk opprettet ramme, er bruker det bare et spørsmål om plukke hva bør gå i forgrunnen. Åpne bildet og bruke lassoverktøyet til å tegne et omriss rundt bare delen av bildet å holde, og hva du vil plassere på bakgrunn, som en gruppe mennesker. Når valgt, trykk "Ctrl" og "C" for å kopiere den. Hvis bakgrunnen du foretok ikke er åpen, åpne den og deretter trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn det kopierte bildet. Dra bildet rundt, plasserer den og bruke Elements' størrelse alternativer for å endre forgrunnen å aldeles anfall nye bakgrunn.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com