Hvordan feilsøker jeg dekk press skjermen på en 2004 Chevy Tahoe?

May 17

Hvordan feilsøker jeg dekk press skjermen på en 2004 Chevy Tahoe?

Hvis du kjører nedover veien i din Chevy Tahoe og du ser et lys på dashbordet for "dekk feil" eller "lavt dekktrykk" kan du bli skremt. I dag blir flere og flere biler produsert med dekk press monitor systemer kalt TPMS. TPMS ble utviklet for kjøring sikkerhet fordi fleste aldri ta tid til å selv se på sine dekk eller sjekke lufttrykket. Lave lufttrykket i et dekk er den ledende årsaken til dekk feil og kan føre til ulykker. Hvis du har en TPMS skjerm som ikke fungerer, kan du feilsøke den med noen få enkle trinn.

Instruksjoner

• Gå rundt din Tahoe og se på hvert dekk å se om en av dem ser lav.

• Skyv trykkmåleren luft over hver ventilen stammen sjekke hvert dekk og kontroller at det er oppblåst til riktig psi. Riktig psi er notert på bildøren. Aldri gå av den maksimale inflasjonen bemerket på dekk. Du må alltid gå av det som er indikert på bildøren. Uriktig inflasjonen vil føre TPMS enheten flagge et problem.

• Ta skanneren TPMS datamaskinen ut av boksen og bli kjent med innstillingene. Du trenger å presse knappene foran å finne din merke og modell av bilen. Trykk på for å aktivere skannemodus og gå rundt til hver dekk. Trykk på knappen på hvert dekk til du får en indikasjon på at skanneren ikke finner TPMS enheten. Dette er enheten som må endres.

Tips og advarsler

  • En TPMS skanner kommer med instruksjoner. Mange skannere vil variere på små måter. Husk på at når en TPMS enhet er død, den må endres.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com