Hvor å sjekk en brukt bil av VIN

October 9

Hvor å sjekk en brukt bil av VIN

Kjøretøy identifikasjonsnummeret (VIN) er en rekke unike for hver bil. For kjøretøy fra 1981 og fremover, viser kjører VIN etter bruktbil informasjon som eierskap, ulykker og reparasjoner og kilometerteller opplesninger. VIN informasjon gir en brukt bil kjøper og armene ham med fakta å foreta en informert forbruker beslutning. To alternativer for å sjekke historien om en bruktbil bruker sin VIN er gjennom DMV eller en gratis-tjeneste nettside.

Instruksjoner

• Få VIN ved innsjekking førerens side dashbordet område eller førerens side dør område hvor døren stenger. VIN er også oppført på bilens forsikring og registrering informasjon.

• Kontakt din lokale Institutt for Motor Vehicles-offiice. Bruker VIN, fyll ut skjemaet som ber om informasjon for et kjøretøy. Sende inn skjemaet i person eller online og betale behandlingsgebyr. DMV informasjon innhentet ved hjelp av en VIN er begrenset til poster med DMV, for eksempel registreringsinformasjon og rapporter.

• Gå til en gratis-tjeneste. Tre brukte nettsteder er Carfax, AutoCheck og The uoffisiell DMV Guide. Angi VIN i feltet på hjemmesiden. Informasjon som problemer, tittelen endringer og ulykkesrapporter vises. Vokt dere for elementer som øker et rødt flagg, for eksempel eierskap som viser brukte bilen var en gang eid av en taxiselskap.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com