Åringer Cutlass feilsøking

June 15

Åringer Cutlass feilsøking

Den Oldsmobile Cutlass avsluttet produksjonen i 1997, men med over to millioner produsert finnes mange fortsatt på veien. Cutlasses bruker prøvd og true Oldsmobile-bygget V-6 motoren, og er både forståelsesfull og relativt lett å vedlikeholde. Når problemer oppstår, men er det godt å vite et par ting før du ringer en mekaniker og bruke mye penger på hva som kan være en enkel fastsette.

Cutlass starter ikke

Når noen bil inkludert Cutlass ikke vil starte, alltid sjekke batteriet først (forutsatt selvfølgelig det er gass tanken). Den Cutlass bruken en 12-volts batteri ligger i front igjen av motoren (førerens side). Kontroller tilkoblingene for å se om de er ikke korrodert og stram. Mange ganger en enkel skylling med vann og natron vil rense batteri tilkoblinger og la en lated starte. Hvis din Cutlass har en "våt" batteri, kontroller at cellene er fylt med vann.

Motor sputters eller angitt grove

Åringer V-6 er en testet og smidig motor. Hvis motoren kjører grov, er den første tingen å gjøre sjekk luftfilteret. Hvis det er skitten, kan den tette ren luftstrøm. Andre, vurdere å bruke en drivstoff-injektor renere. Dette vil gi en mer presis og nøyaktig drivstoff flyt til motoren. Det er en additiv rette i gasstanken. La bilen å bruke tanken med additiv og finne ut om problemet blir bedre. Også følge brukerhåndboken så langt som når du skal endre olje og filtre. Denne prosessen kan virkelig forbedre motorens operasjon.

Bremser

Den Oldsmobile Cutlass leveres med enten platen eller trommelen bremser avhengig av modell. Oppbremsing problemer kan tilskrives i de fleste tilfeller å skifte bremseklossene. Selv om det er relativt enkelt å gjøre, krever bli bremsene jekke opp bilen og fjerne hjulet. Skivebremser trenger bare gamle pads beskåret og den nye de klips på. Mens du gjør dette, men også sjekke skiven rotorene hvis platen er glatt. Hvis det er grovt og har rillene som betyr pads må være for slitt og rutes metallet. Disse platene må skiftes ut eller muligens slått av en mekaniker (grooves fjernet). Trommelbremser har også pads men inni en container i midten av hjulet. Ta av dekselet med en socket skiftenøkkel og erstatte pads.

Overoppheting

Oldsmobile V-6 motoren er vannkjølt som alle bilmotorer. Hvis maskinen kjører varmt, Sjekk kjølevæskenivået på radiatoren (best gjøres med motoren kaldt). Hvis kjølevæskenivået er greit, er det mulig at du må erstatte vannpumpen. Plassert på øvre høyre side av motoren, ligger det lett der gummi slangene kjøre fra radiator til motoren. Erstatte en vannpumpe er nesten enkelt men tar litt tålmodighet. Instruksjonene er inkludert i nye vann pumpen erstatning. Endelig, der vannet tilbake til radiator er en stor slange fra motoren. "Bak" at slangen er termostaten. Fjern slangen og termostaten er enkeltenhet som kommer rett ut. Erstatte den kan i mange tilfeller løse kjølevæske temperatur problemer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com