Hvordan å identifisere Jeep seter

September 22

Hvordan å identifisere Jeep seter

Jeep selskapet tilbyr amerikanske-laget personbiler forbrukere over hele verden. Opprinnelig startet som en militær leverandør, gjør Jeep nå civilian kjøretøy med spesielle funksjoner. Seter i modeller av jeeper som Wranglers og 4x4s er bøtte stil med mangekantet hodestøtter. Eldre modell Jeep seter har Jeep pentagon symbolet stemplet eller brodert i nakkestøtten gjør dem mye enklere å identifisere, eldre modeller trenger litt undersøkende oppmerksomhet.

Instruksjoner

• Se på nakkestøtten setet for en Jeep pentagon emblem. Se under setet hvis ingen emblem er tydelig. Bruk en lommelykt, om nødvendig, å inspisere undersiden for merke eller etikett som identifiserer setet som Jeep produkt.

• Skriv ned alle identifikasjonsnummer for produktet fra setet hvis ingen etikett eller koder. Logg på webområdet Jeep og klikk kategorien "Støtte" Enter produktnummeret i søkefeltet og velg "Søk"-knappen.

• Se på resultatene om produktet er et registrert modellnummer for Jeep corporation. Angi produktet i en søkemotor som Google hvis setet ikke er en Jeep modell å identifisere den videre.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com