Effektene kjøpe utenlandske biler

January 28

Effektene kjøpe utenlandske biler

Effektene kjøpe utenlandske biler for mange USA kan sett som en negativ på overflaten. Men se nærmere, mange vil se at fordelene ved å skape konkurranse for store bilprodusenten dratt av den amerikanske forbrukeren, faktisk skapt arbeidsplasser innenlands og presset innovasjon. Sammen med en stadig mer global økonomi, blir det klart at gjennom utvalg og konkurranse, forbrukeren og arbeideren vil nytte.

Tvinge konkurranse

SUV enerådende i USA når utenlandske bilprodusenter begynte å få fotfeste i markedet. Honda og Toyota spioneringen mer strømlinjeformet og drivstoffeffektive biler som var lett tilpasses, mens amerikanske bilprodusentene presset høyere-end, lavere drivstoff økonomien kjøretøy på styrken av amerikanske håndverk og lengre levetid i auto selv.

Anken av utenlandske økte gasspriser klatret til over $4 per gallon landsomfattende i 2008 og innenlandske bilprodusentene scrambled å produsere et produkt. Amerikanere kjøpe utenlandske biler tvunget innenlandske bilprodusentene å skape eller dø.

Virkeligheten av "Amerikansk"

Ingen bil i USA er produsert helt internt lenger. Mange bilprodusentene, inkludert Ford og GM, opprettholde fabrikker i Mexico, England og Sverige, produsere forskjellige auto deler som deretter samlet innenlands på selskapets hjem anlegg. Kjøpe en amerikansk bil kan hjelpe en innenlandsk auto maker's bunnlinjen, men det gjør lite for å sikre amerikanske arbeidsplasser.

Realiteten for amerikanske arbeidere

Utenlandsk bil kjøp har ført til jobber i USA Selv med innenlands automaker's skade, Honda, Nissan og Mercedes alle åpnet fabrikker i solbeltet i USA Disse utenlandske automakers har også utvidet USA design og innovasjon fasiliteter for å få en bedre forståelse av det amerikanske markedet og gir mer effektive biler. Faktisk kan kjøper utenlandske biler ha lagret noen jobber i dette landet og brakte mer her, også.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com