Hvordan du installerer en ikke-fabrikken Radio i en 1998 GMC Jimmy

October 6

Installere en ettermarkedet oppgradert stereo i en 1998 GMC Jimmy kan oppnås med minimal verktøy. Hvis du planlegger å oppgradere Jimmy's radio, plukke med 50 watt per kanal eller høyere. Radioer er solgt av totale effekten som må deles mellom antall høyttalere. 200-watts radio har 50 watt per kanal. Mange ettermarkedet høyttalere kan håndtere mer enn 100 watt.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen ved hjelp av en skiftenøkkel. Trekke av fascia trim rundt radioen og varmeren kontroll hodet fra midten av dashbordet den er sikret med metall snapper klipp på slutten av plast trim kategoriene bak fascia. Vær svært forsiktig og dra trim av så nær festene som mulig for å forhindre brudd.

• Ta ut boltene som fester toppen av radioen til tankestreken benytter en mutter sjåfør. Fjern de to boltene ovenfor i varmeapparatet kontrollpanelet med en mutter sjåfør. Trekk panelet ut langt nok fjerne radioen.

• Trekk radioen ut langt nok koble radio plug og antenne ledningen fra baksiden av radioen. Fjern skruene i radioen carrier med en mutter sjåfør, trekk bærer av radioen.

• Koble radio sele pigtail adapteren inn i bilen selen. Samle radio frontplaten kortet per den adaptersettet instruksjoner. Du må bruke det opprinnelige metal bæreren for å sikre at radioen dashbordet.

• Hold fascia trim over radio med frontplaten installert for å sikre at den fyller hullet i konseptkjedene riktig. Holder radioen nær hullet i dashbordet og koble radio sele pigtail kortet til radioen. Trykk radio antenne ledningen inn i åpningen på baksiden av radioen.

• Skyv radio, frontplaten kortet og metall carrier, hvis nødvendig, i fordypningen i dashbordet. Skru to bolter på plass for å sikre at radioen dashbordet. Installere varmeapparatet kontrollpanelet til dashbordet. Installere trim fascia ved å justere flikene med tilsvarende hullene i dashbordet og forsiktig skyve dem i inntil de festes stramt.

• Koble negative batterikabelen og stram den med en skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • De fleste frontplaten kort kits omfatte å dekke forskjeller mellom modeller årene av samme. Metall bærer for den originale radioen er ment å knytte til radioen, som deretter leverer to øvre montering kategoriene for å sikre at radioen dashbordet. Se om pakken du bruker krever bruk av opprinnelige transportøren eller leverer en av sine egne.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com