Hvordan spille av datamaskinen Headset hodetelefoner

December 8

Hvordan spille av datamaskinen Headset hodetelefoner

Det er masse flott programmering på datamaskiner disse dager, fra konserter til idrettskonkurranser Internett radioprogrammer og mye, mye mer. Faktisk, du kan har blitt besøkt en gang eller to av impulsen til å beholde noen store stykke underholdning streaming over datamaskinen hodetelefoner, men klarte ikke å gjøre dette med hell.

Heldigvis fremskritt i free opptaksprogramvaren for datamaskinen innrømmer noen å spille alt de hører i sine hodetelefoner i sanntid, og høy kvalitet å støvel.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere en ledig avskrift av en lyd-opptak program for datamaskinen som Audacity eller gratis lydopptaker. La alle standardinnstillingene som de er.

• Åpne din favoritt underholdning venue du vil spille inn og starte den spille. Kontroller at du kan høre det tydelig via hodetelefoner eller hodetelefoner; Det betyr at innspillingen programvare kan overvåke den.

• Åpne en sesjon med innspillingen programvare, og kontroller at den satt til posten "Overvåke," som betyr hva datamaskinen spiller.

• Trykk "Record" og lene deg tilbake. Programvaren vil holde innspillingen før du treffer "Stopp", og så det vil tillate deg å eksportere opptakene til en rekke kompatible formater.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com