Forskjellen mellom Coilovers & kutt Springs

September 9

Forskjellen mellom Coilovers & kutt Springs

Mange drivere prøve å forbedre bilens kjøreegenskaper og utseende ved å kutte fjærer under suspensjon. Dette er ikke uten sin risiko, imidlertid, og ofte produserer motsatt av den ønskede ytelsen. Coilovers - som består av en lavere vår og erme og krage som passer over spankulere - koster mer, men leverer ytelse.

Funksjoner

Både coilovers og kutt springs lavere bil nærmere til bakken. Coilovers og kutt springs er både kortere enn lager springs, selv om coilovers er også justerbar. Senking kildene i coilover kits har en høyere våren konstant eller kortere avstand å reise svar på tilsvarende kraften, mens kutte springs ikke endrer merkbart deres våren konstant.

Fordeler

Klippe kilder er mye billigere måte å gi en bil en sportsligere utseende, med renere linjer og en mindre dekk avstand. Coilovers, men kan justere til alle kjøreforhold og av threading på struts forbli sikker under ekstreme bruk. En coilover høy spring konstant tilbyr bedre kontroll og lettere manøvrerbarhet i bilen enn lager eller utklipte springs, produsere en jevnere og mindre sprett turen.

Ulemper

Senke en bil øker muligheten for bottoming ved å redusere avstanden suspensjon har til å reise før det skjer. Klippe kilder ikke passer skikkelig til sine tjeneres, dårlig distribuere vekt og potensielt dukker opp mens du er i bevegelse. Klippe kilder også produserer en bumpier tur, reduserer håndtering og tomrom mest produsent garantier.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com