Det beste Automotive verktøy

October 11

Det beste Automotive verktøy

Bilindustrien verktøyene brukes av både profesjonelle og amatører bilen mekanikk å reparere og vedlikeholde biler. Disse verktøyene holdes vanligvis i en garasje eller workshop inntil nødvendig. Selv om moderne biler inneholder mange spesialiserte komponenter, har de grunnleggende prinsippene i automotive engineering forblitt den samme en stund. Som sådan, bør alle profesjonelle eller amatører altmuligmann ha en grunnleggende sett med verktøy til disposisjon.

Hex nøkkel skiftenøkler

Hex nøkkel skiftenøkler består av metallstenger i form av sekskantede prismer. De er vanligvis bøyd i rette vinkler i ene enden. De brukes til å skru og skru Sekskantet-ledet skruer. Hex nøkkel skiftenøkler kalles også Allen keys. Heksadesimale nøkler kan kjøpes i sett på mange heksadesimale nøkler i ulike størrelser.

Voltmeter

Voltmetre brukes til å teste bilbatterier. Bilbatterier kan gradvis kjøre ut av kostnader over tid. Et voltmeter måler elektrisk spenning mellom to punkter i en elektrisk krets. Hvis bilens batteri kjører ut av kostnader bilen ikke starter.

Duct Tape

Duct tape er en tøff, tykk, vanntett maskeringstape. Duct tape er nyttig for bindende komponenter sammen mens du arbeider med dem. Det er også brukt for å implementere midlertidig reparasjoner på deler av biler, som reverteres brutt speilene før de kan repareres riktig.

Socket sett

Socket sett inneholder vanligvis en fastnøkkel og en rekke utskiftbare hoder. Hodene leveres i settet med skiftenøkkelen. Ratchet skiftenøkler inneholder en ratchet mekanisme som tillater skiftenøkkelen enkelt rotere rundt hodet i én retning. Dermed kan du raskt og enkelt bruke skiftenøkkelen uten å fjerne den fra mutteren. Socket er også tilgjengelig i makt verktøyet versjoner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com