Hvordan bruker jeg en maskin med en VoIP telefon fakstjenesten?

August 14

Hvordan bruker jeg en maskin med en VoIP telefon fakstjenesten?

Opererer en faksmaskin krever bruk av en telefonlinje, men i en alder av mobiltelefoner og VoIP-tjenester, der brukere kan snakke med hverandre over Internett gratis, holde en egen telefonlinje for å kjøre en faksmaskin er stadig kostbare ekstra. Megetsigende hvor å bruk en faksmaskin med en VoIP service kan redusere denne kostnaden og å holde en faksmaskin levedyktig.

Instruksjoner

1 Koble faksmaskinen til din stemme over Sykehuslege protokollen (VoIP) tilkobling. Hvis du bruker en spesialist Internett telefontjenesten, er dette vanligvis like enkelt som å koble faksmaskinen til VoIP telefon kontakt. Slå på faksmaskinen og redusere sin overføringshastigheten til så lavt som mulig; 9600 bps helt mest. Overføringshastigheten må være lav å kompensere for tap av data i signal komprimering.

2 Slå av faksmaskinens feilretting, som vanligvis finnes i innstillingsmenyen. Se brukerhåndboken for nøyaktige detaljer. Dette hindrer ekstra feilkontroll data sendes som kan forårsake problemer med VoIP komprimering protokoller. Bytte faksmaskinens tilkoblingsinnstillinger for ukomprimert "G711"-protokollen, noe som forhindrer at maskinen prøver egen datakomprimering.

3 Faks test å sjekke at tilkoblingen og innstillinger fungerer som de skal. Du kan sende alle slags dokument som en test, fra en helt tom side til noe tilfeldig ut fra datamaskinen. Hvis alt fungerer, er dere alle satt. Hvis ikke, prøv å senke overføringshastigheten litt mer og kontrollere at er alle innstillingene riktige.

Tips og advarsler

  • Noen faks maskin bedrifter, som Hewlett-Packard, tilbyr test fakstjenester å tillate kundene å sjekke at deres maskiner og tilkoblinger er satt opp riktig. Se maskinens manuell og andre dokumentasjonen for å kontrollere om produsenten tilbyr slike tjenester. Dette unngår behovet for to maskiner og to separate telefonlinjer å kontroller tilkoplingane på.
  • Ikke alle faksmaskiner er kompatible med VoIP, spesielt de som ikke har egne komprimering protokollene deaktivert manuelt. Hvis maskinen er en av disse, kan du ønsker å vurdere å bruke en eldre faksmaskin eller en Internett-faksing tjeneste som fakser dokumenter for deg når du laster opp dem.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com