Hvordan finne det glimtet kjøre på en datamaskin

March 4

Ikke alle er datamaskinen kunnskapsrike, og opererer en flash-enhet kan være forvirrende for noen. Flash-stasjoner er en populær kilde for lagring av data. På grunn av deres tommelfinger-sized struktur, kan den befordres overalt. Men hvis du ikke vet hvordan å finne den på datamaskinen, det nytter ikke å ha en.

Instruksjoner

1 Sett inn USB-flashdisk i datamaskinens USB-port på enten forsiden eller baksiden av datamaskinen. Klikk på "Start" og velg "Min datamaskin". Navnet på USB-flashdisk skal vises under avsnittet "Enheter med flyttbare lagringsmedier".

2 Klikk på hver "Diskett" bildet i "Min datamaskin" Hvis tittelen på din USB glimtet kjøre ikke vises i ovennevnte delen. Gjør dette til din USB glimtet kjøre åpner og viser dataene lagring enhet.

3 Aktivere Autokjør åpne din glimtet kjøre med ett klikk på en knapp. Autorun er et program i Windows som åpnes automatisk hver gang du setter forskjellige typer digitale medier inn i datamaskinen. For å aktivere Autokjør, trykk på "Start"-knappen. Åpne "Control Panel"-menyen. Velg "Isenkram og lyd" Klikk "Autorun." Merk av for "Bruk Autokjør for alle medier og enheter". Klikk "Save."

4 Sett inn flash-enheten i USB-porten på datamaskinen. Når datamaskinen gjenkjenner din glimtet kjøre, ville bilen popmusikk opp på skjermen. Velg "Open mappe å sikte arkiver." Glimtet kjøre filer vil nå vises på skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com