Forskjeller mellom en inntak og en kald luftinntak

May 20

Inntak på bilens motor refererer til komponenten (eller serie komponenter) ansvarlig for å levere luft til motoren. Luften blander med drivstoff og gnist, og den resulterende eksplosjonen i sylinderen skaper forbrenningsmotor. Kald luftinntak kan gi motorer med mer makt enn lager inntak.

Inntak

En vanlig inntak på en bil ligger i motor-bukten og feeds luft til motoren. På lager består det av en plast luft boks som inneholder en flat filterelementet som filtrerer innkommende luften før den går inn i motoren.

Fordeler

Lager inntak er designet for å tilby maksimal mengde luftfiltrering samtidig volumet av luft som motoren skal fungere. Lager inntak generelt gjør en veldig god jobb med filtrering innkommende luften.

Problemer

En av de få downsides å lager inntak er at de er relativt restriktiv og kan redusere den potensielle kraften som gjør at en motor.

Kald luftinntak

En kald luftinntak består vanligvis av en stor, frittflytende filter og større diameter enn lager rør som fører til inntaket. Kaldere, tettere luften kan signifikant øke hestekrefter i noen tilfeller.

Fordeler

Den viktigste fordelen med en kald luftinntak er makt økningen. En kald luftinntak kan også gjøre motoren høres bedre og forsterke inntaket lyd.

Problemer

Et problem med kald luftinntak er at de potensielt ikke Filtrer innkommende luften samt et lager inntak. Økt støv og partikler å komme inn i motoren forårsake problemer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com