Hvordan diagnostisere en defekt Ignition Coil

January 27

Hvordan diagnostisere en defekt Ignition Coil

Hvis maskinen er backfiring, stoppet eller ikke å starte, og du har merket en betydelig reduksjon i drivstoff kjørelengde, kan disse være tegn på at din ignition coil er sviktende. Som med bil problemer, er det alltid best å bekrefte kilden til problemet før du erstatter alle deler. Du kan bruke en digital ohmmeter for å teste bilens tenningen coil hjemme. Kjøpe en erstatning coil fra en forhandler eller auto deler butikken hvis du finner ut at din er feil.

Instruksjoner

• Bruk kontakten og ratchet koble negative batterikabelen. Legg kabelen sikkert fra batteriet.

• Trekk feed ledningen ut av spolen. Feed ledningen er en stor wire som kobles vanligvis til toppen av spolen. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne ut boltene som fester de resterende ledninger til spolen. Hvis det er ingen nøtter å sikre ledningene, slipp låsetapper og trekke ledninger rett ut av tilkoblingen.

• Koble røde test lede en digital ohmmeter til den primære siden av spolen og svart test ledelsen av ohmmeter til den andre siden av spolen. Den viste verdien på ohmmeter bør være mellom 0,7 og 1,7 ohm. Du kan ha en feil tenningen coil hvis målingene vises på din ohmmeter ikke er innenfor dette området.

• Koble røde test ledelsen av ohmmeter spolen høy spenning terminal og koble svart test føre til CoILen negative. Lesing vises på ohmmeter skulle falle mellom 7500 og 10500 ohm. Din coil kan være sviktende hvis lesing ikke er innenfor denne.

• Flytte feed wire tilbake på høy spenning terminalen. Sikre gjenværende terminal ledningene på spolen. Fest batterikabelen til den negative terminalen og stramme sikkert med en socket og ratchet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com