Hvordan å konvertere bilder til binære Data ved hjelp av PHP

September 14

Hvordan å konvertere bilder til binære Data ved hjelp av PHP

Bildefiler som er lagret på nettservere kan konverteres binære strenger ved hjelp av PHP. Konvertere et bilde til binær kan du lagre den og sender verdier, uten å bekymre den koding blir påvirket. Den faktiske prosessen med å konvertere bildet til binær er svært enkle, med bare noen få linjer med PHP-koden. Koden kan enten lagres som en funksjon som skal brukes som en del av et større program, eller som en frittstående fil hvis du bare trenger å kjøre en operasjon på en gang.

Instruksjoner

1 Opprett en fil på Web-serveren heter "image_binary.php" og lagre den på serveren. Denne filen inneholder alle koden å følge.

2 Tilordne filen banen til en variabel ved hjelp av linjen av koden nedenfor. Bytt ut strengen i anførselstegn med banen til bildet på webserveren.

$image="image.jpg";

3 Trekke fra filen til en variabel. Bruke 'rb koden forteller den å lese som binær. Legge linjene i koden nedenfor i filen.

$data = fopen ($image, 'rb');

$size = fil-størrelse ($image);

$contents = fread ($fd, $size);

fclose ($fd);

4 Kode innholdet i filen, nå lagret i variabelen $contents. Input det fulgte line av koden og bildet blir en binær streng, lagres i variabelen $encoded. Du kan nå lagre strengen til en database for enkel oppbevaring, passerer variabelen for redigering eller vise den.

$encoded = base64_encode($contents);


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com