Hvordan fungerer en Laptop kjøling Fan?

June 7

Åpninger

Bærbare datamaskiner bli varmt og noen ganger overopphete, som kan føre til at datamaskinen spontant avslutte eller starte på nytt. Dette skjer når luften fra åpningene på bunnen av datamaskinen ligger glatt flate og kan ikke bli resirkulert. Resultatene av overoppheting kan inkludere tap av data og skade på maskinvare.

Høyde

Det er mange forskjellige modeller av bærbare kjølevifte, men flere generaliseringer kan gjøres. En av disse er at viften tendens til å heve bunnen av laptop, noen ganger i en scoop - eller skålformet ramme, slik at ventilene på bunnen av datamaskinen ligger lenger mot en overflate. Dette gjør den varme luften å bedre unnslippe datamaskinen og sirkulere fra systemet.

USB-plugg

Den andre delen av systemet på en laptop kjølevifte er en (vanligvis USB-drevet) plugin. Dette går fra kjøling pad til en USB-port på bærbare selv. Benytter denne er en strømkilde, en fan eller serien fans er satt i bevegelse. Dette kjøler luften å flytte ut av vents sirkulerer det far borte fra datamaskinen, hindre overoppheting.

Støy og vedlikehold

En downside av bruk av en bærbar kjølevifte er at driften av viften kan opprette mye støy. Men en overoppheting laptop kan også være ganske mye støy i tillegg andre skadelige bivirkninger og en skikkelig arbeider fan brukes konsekvent vil være roligere enn en fan brukt sporadisk. Pass på at noen ganger fjerne hår, støv og rusk ut av fan å holde det fungerer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com