Hvordan du Wire Radio i en 2001 Chevy Malibu

December 19

Chevrolet Malibu er en mellomstor bil produsert av General Motors. 2001 versjonen kom utstyrt med et grunnleggende stereoanlegg, inkludert CD-spiller og en AM / FM-mottaker. Malibu eiere kan oppgradere bilstereoen til en ettermarkedet versjon omfatter funksjoner som MP3-spillere, DVD-spillere, satellittnavigasjonssystemer og Bluetooth-tilkobling. For å oppgradere, må du tilpasse den eksisterende ledninger slik at de nye stereoen passer og er funksjonelle.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet, med en skiftenøkkel negative kabelen.

• Lirke radio trim panelet av ved hjelp av en flat skrutrekker. Fjerne 7 mm skruene som sikrer at radioen parentesene. Trekk radioen av dashbordet. Koble ledningen seletøy. Trekk ut antennekabelen radio.

• Skyv radio installasjon ermet utstyrt med den nye stereo enheten inn i ledig stereo bolig. Adapteren kobles ansikt plate til ermet sikre ved å bøye kategoriene på ermet til portene på baksiden av kortet. Koble radio trim panelet. Kontroller at ledningene kommer gjennom portalen radio installasjon ermet.

• Koble ledningen sele kortet til wire seletøy fra Malibu. Koble den andre enden av wire sele kortet til wire selen av den nye radioen. Trykk tilkoblingene sammen til de klikker på plass. Koble antennekabelen radio til den angitte porten på baksiden av den nye enheten.

• Skyv tilkoblede stereo inn radio installasjon ermet til det klikker på plass. Koble til negative kabelen til batteriet. Slå på den nye stereoen teste installasjonen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com