Hvor å fastsette en nærlys frontlys 1

May 17

Hvis en person ikke kjøre mye på natten, kan han ikke vet at en frontlys er ute til noen forteller ham. Når nærlys av en bil frontlys avsluttes brenning, kan det være flere grunner til hvorfor. Følg disse trinnene for å finne ut hvor å fastsette en nærlys frontlys er kommisjonen.

Instruksjoner

• Finn sikringsskapet. Forskjellige gjør biler har sikringsskapet på forskjellige steder. Noen av boksene sikring er under panseret, men de fleste av dem er på førerens side, ved rattet.

• Se etter diagrammet av sikringer inni boksen sikringsdekselet. Finn sikringen frontlyktene og fjerne den. Inspisere sikringen om kabelen koble begge sider av sikringen er brutt. Hvis kabelen er ødelagt, deretter sikring utbrent og du må erstatte sikringen. Hvis ledningen ikke er brutt, er det et annet problem forårsaker din nærlys frontlys ikke fungerer.

• Endre frontlys pærer. For å se om det er bare en blown lyspære, ta pære fra siden som fungerer og putte den i siden det ikke. Hvis pæren skinner, returnere pære og satt i en ny frontlys pære der en utbrent. Hvis pæren ikke skinner, kan problemet være i bryteren frontlys eller ledninger.

• Bruke en spenning meter. Slå på tenningen og lysbryter å finne ut om gjeldende får på frontlys. Bruk spenningen måleren for å se om brann får på frontlys. Hvis spenningen måleren viser det er ikke gjeldende, er problemet enten ledninger eller bryteren frontlys.

• Erstatte bryteren frontlys. Hvis dette ikke løser problemet, erstatte ledningene selv eller har en anerkjente butikk erstatte den for deg.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com