Hvordan laste ned programvare for å lage din egen puslespill

June 11

Noen som liker puslespill liker utfordringen i puslespillet-byggeprosessen. Arbeid puslespill på datamaskinen gir en ekstra vri til denne populære tidsfordriv. Det er mange alternativer for å arbeide på puslespill på datamaskinen, med spesiell programvare designet for å produsere en rekke forskjellige oppgaver for puzzle entusiast. Mange puslespill programmer lar brukeren lage personlige oppgaver av personlige bilder.

Instruksjoner

1 Besøk tibosoftware.com å finne nedlastingssiden for nedlasting puslespill 2 platina. Klikk "Last ned" linken for å laste ned programvaren på datamaskinen. Vent mens programvaren laster ned.

2 Åpne filen når den laster ned og installerer det på datamaskinen. Fortsett gjennom installasjonen, og deretter Åpne programvaren når den er ferdig.

3 Klikk «Nye Puzzle» fra listen over alternativer i øvre venstre hjørne. Velg "Local" å bruke et bilde fra datamaskinen. Velg "Internett" å bruke et bilde på Internett. Velg "Søk" for å skanne et bilde ved hjelp av skanneren.

4 Vis puslespillet når den sendinger. Bruk "standardverktøy" i øvre høyre hjørne for å velge antall, formen og størrelsen på bitene. Bruk "Egenskaper verktøy" velge om bitene roteres eller om dette blir innstillingen tilfeldig. Når du er ferdig med å velge alternativer for puzzle klikke "Tilbake"-knappen i øvre venstre hjørne.

5 Klikk "Ja" for å bekrefte at du vil fortsette. Navnet puslespillet og klikk "OK". Puslespillet lagres og vises i midten av neste skjermbilde. Klikk den blå pilen og deretter "Play" og deretter "Fortsett". Puslespillet vises i tilfeldige biter å sette sammen.

6 Arbeide puslespillet ved å flytte brikkene med musen for å passe dem sammen. Når du er ferdig med puslespillet, ville en vindu komme forteller du hvor lang tid det tok deg å løse det. Klikk "OK" for å fortsette å gjøre og bearbeide puslespill.

Tips og advarsler

  • Denne programvareversjonen er at gratisversjon. Du kan velge for å fortsette å bare bruke gratis vare versjon eller kan du kjøpe en programvareversjon med flere funksjoner og egenskaper.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com