Hvordan slette gjeldende skrivebordsbakgrunn fra en MacBook

April 15

Hvordan slette gjeldende skrivebordsbakgrunn fra en MacBook

Bakgrunnsbilder er bare en annen måte å tilpasse en MacBook-maskinen. Lagring for mange større bildefiler på datamaskinen kan imidlertid ta opp nødvendig harddiskplass. Du kan enkelt endre eller slette gjeldende skrivebordsbakgrunnen selv fra en MacBook. Mens endring kan angres, husk at slette tapet er permanent.

Instruksjoner

1 Velg Systemvalg fra rullegardinlisten Apple-menyen (apple ikonet på menylinjen i øvre venstre hjørne av skjermen).

2 Under overskriften "Personlig" Velg "Skrivebord og skjermsparer." Klikk "Desktop." Gjeldende skrivebordsbakgrunnen bildet vises, og du finner den blant alle andre bilder fra sin kildemappen. Hvis du vil slette dette bildet, finne kildemappen på harddisken nå som du vet navnet (det er den merkede mappen i venstre venstre listen over mapper og navnet på bildefilen vises til høyre i miniatyren over listen over mapper direkte under kategoriene skrivebord og skjermsparer). Åpne Finder og sette navnet på bildefilen i søkeboksen og datamaskinen skal returnere filen i søkeresultatene. Du kan slette den fra datamaskinen der.Alternativt, å bare endre gjeldende skrivebordsbakgrunnen, velg fra andre bilder lagret på datamaskinen, om de plasseres i en mappe med bilder på skrivebordet, blant bildene i albumene i iPhoto-biblioteket eller blant en av dusinvis av bakgrunnsbilder med MacBook, som skal vises tydelig på toppen av listen over bildekilder.

3 Lukk vinduet skrivebord og skjermsparer-dialogruten, og innstillingene som du har valgt vil allerede er brukt og lagret på MacBook.

4 Slette standard Apple bakgrunnsbilder på datamaskinen ved å slette dem enkeltvis (eller samlet) fra "Bibliotek"-mappen på harddisken. Du finner denne mappen, klikker du på harddisksymbolet på skrivebordet. Velg "bibliotek" og deretter på "skrivebordet bilder." Dette er hvor alle standard Apple bakgrunn bildene lagres.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com