Canon kamera kroppstyper

January 7

Et digitalt SLR-kamera har to deler: en linse og en kropp. Du kan fortelle en DSLRs fra et kompakt kamera ved at en DSLR har en flyttbar linse, slik at du kan utvide fotografiske horisonten ved å bruke forskjellige linser for forskjellige situasjoner. Canon DSLR-serien inkluderer, i April 2011, 13 forskjellige modeller, og mens kamerahusene kan ligne, alle har forskjellige egenskaper. Generelt, er Canon DSLR organer kompakt, mellomstore og store.

EF-S

Canons første kompakt DSLR kamera, EOS 300D kamera, debuterte i 2003 og er hovedsakelig kreditert med revolusjonerende digitale kameraet markedet. Det var det første digital SLR kameraet å bryte $1000 barrieren, åpne profesjonelle kameraet markedet til fotoentusiaster med beskjedne budsjetter i en ny marked avsnitt kalt "prosumer" markedet. Med EOS300D kom et nytt objektiv mount system kalt EF-S, selv om "EF-S" etiketten gjelder også kamerahus. Disse DSLR organer er mindre, noe som reduserer kostnader, men kameraer har også en kortere avstand fra baksiden av linsen til speilet. EF-S kameraer trenger en kortere (eller "S") linse og ikke har fullformat sensorer. Noen EF kameraer ta ikke EF-S linser.

Kompakt

Siden EOS 300D, har Canon utvidet sin kompakt digital SLR gruppe mye. Digital Photography Review klassifiserer fem av klasse av 2011 som kompakte speilreflekskameraer: EOS 1000D, 1100D, 500 D, 550 D og 600 D. Disse kompakte DSLRs er i "Rebel" linjen av prosumer kameraer. Alle av det kompakte DSLRs er EF-S kameraer kan bruke både nyere (billigere) EF-S objektivet også som EF linser fra pre-2003. Finere poeng og prisen på disse kameraene variere betydelig. Kameraer varierer fra 10 til 18 megapiksler.

Mellomstore

Canons mellomstore DSLRs er færre i antall og høyere i pris enn sin komprimerer men overgå sistnevnte kvaliteten i evner. Fire mellomstore DSLRs, som April 2011, EOS 50D, 50 D Mark II, 60D og 7 D. Dette, bare Mark II har store ramme og bruker på EF objektiver; 50D, 60D og 7D er alle EF-S-modeller. Den laveste megapixelage av gjengen er 50D's 15 megapiksler, mens Mark II har en heidundrende 21 megapiksler og en maksimal oppløsning på 5616 av 3744 piksler. Igjen, spesifikasjonene varierer mellom modellene, men alle tre har en 3-tommers LCD-skjerm og en sviende lukkerhastighet på 1/8000 av et sekund.

Store

Canons flaggskip kameraet har aldri kommet ned i størrelse. EOS - 1D (eller første digital) har tre inkarnasjoner på markedet, i April 2011: den 1Ds Mark III og Mark IV og 1 D-Mark IV. Dette er profesjonelle kameraer med store organer som inneholder to batteripakker for lang levetid og rask skyting og to sett med lukkeren kontroller. Alle er EF-mount kameraer, men til 1D-Mark IV har ikke en fullformat sensor.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com