Vermont DOT: Boom lastebil forskrifter

August 17

Vermont DOT: Boom lastebil forskrifter

En boom lastebil er en stor investering og noen eksisterende eller potensielle eier av en vil være godt bevandret i tilhørende reguleringer og avgifter. Boom lastebiler, også kjent som bøtte kraner eller kirsebær-plukkere, har en lang kran arm i en bøtte laget for å transportere en arbeidstaker å hard-å-tilgang regioner. Vermonts Institutt for Motor Vehicles viser "lastebil kran" blant biler som faller i sin spesielle formål Kategori II.

Registreringsavgift

Registreringsavgift for en boom lastebil er avhengig av vekten. Boom lastebiler veide 17,999 pounds eller mindre koste $351 per år for å registrere deg, uansett hvilken drivstoff. De veier fra 18 000 til 26 000 pounds koste $357.50 per år for gass modeller og $351 per år for diesel modeller. For tyngre boom lastebiler forblir gebyret for gass-drevne kjøretøy den samme og gebyret for diesel lastebiler øker til $357.50.

Føderale tunge kjøretøy Use Tax

Tunge kjøretøy bruk skatten er en føderal skatt pålagt mot operatørene av kjøretøy over 55.000 pounds som opererer på offentlige motorveier. Spesielle kjøretøyer, slik som bom lastebiler, er unntatt fra denne skatten.

Over dimensjon tillatelse

Avhengig av størrelsen på en boom lastebil, operatøren kan trenger en spesiell over dimensjon tillater. Maksimumsstørrelsen er 8 fot 6 inches bredt, 13 fot og 6 inches høy og 75-fot lang for en kombinasjon kjøretøy eller 46 fot lang for en enkelt kjøretøy. I tillegg hvis lastebilens vekten overstiger 26 000 pund, er kommersiell førerkort pålagt å drive det.

Crane ruter

Boom lastebiler kan kvalifisere som kran lastebiler og Vermont har en rekke forskrifter begrenser rutene kran lastebiler kan bruke og hastigheten der de kan reise. Noen broer, også, er begrenset. Vermont DMV publiserer en nedlastbar liste over broen begrensninger for kran lastebiler.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com