Palm Pilot alternativer

February 8

Palm Pilot alternativer

For år 2000-tallet var Palm Pilot ultimate mobilnettet enheten har, en lomme PC som også tillater brukerne å ringe. Men har en rekke andre mobile enheter tatt et signal fra Palm Pilot technology og bli mer praktiske alternativer til Palm Pilot enheten som startet på pocket PC bevegelse.

iPhone

En av de mest populære mobile enhetene noensinne er laget fra 2010, iPhone Apples versjon av mobilnettet enheten gjør alt Palm Pilot kunne gjøre, og mer. Du kan ikke bare ringe men sende tekstmeldinger, sende e-post, ta bilder, surfe på Internett, laste ned mobile applikasjoner og snakke via Skype med venner som også bruker nettverket. Berøringsskjermen på iPhone var en av første i sitt slag, gjør navigering på enheten en virkelig interaktiv opplevelse.

Android

Android Telefonene arbeider med et Windows operativsystem men ellers ligner på iPhone, med en touchscreen system for en mer interaktiv mobil opplevelse. Disse Android operativsystem tillate brukere å surfe på Internett, sende e-post, tekstmeldinger, laste ned mobile applikasjoner, ta bilder og ringe. Det er mange forskjellige modeller av Android mobile enheter i alle prisklasser, inkludert noen med innebygd tastatur. Android-telefoner arbeider med T-Mobile og Verizon mobiltelefon og dataplaner, mens iPhone fungerer bare med AT & T cellen telefon- og planer.

BlackBerry

BlackBerry-telefoner var rundt da Palm Pilot var en av de mest avanserte telefonene på markedet og er fortsatt rundt i dag, tilpasning til nye mobile enheten markedsplassen. BlackBerrys har fortsatt nøkler, knapper og sporing baller på de fleste modeller av telefoner, men de har også nyere modeller med berøringsskjerm. Disse telefonene er fortsatt en favoritt på farten bedriftstyper, som de oppdatere e-post raskt og tillate brukernes å ha det mest oppdaterte anmeldelser på hva som skjer.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com