Hvem oppfant den første automatiske bilen?

November 22

Hvem oppfant den første automatiske bilen?

Oppfinnelsen av første automatiske bilen er mer evolusjonære enn resultatet av en enkelt oppfinnelse. Franskmenn Louis-Rene Panhard og Emile Levassor er anerkjent for å ha oppfunnet moderne overføring i 1894, men det var Thomas J. Sturtevant i Boston, Massachusetts, som utviklet den første automatgir i 1904.

Historie

Oppfinner Sturtevant utformet den 1904 automatisk Tourer som inneholdt en forbrenningsmotor, en 3-trinns semi-automatisk girkasse, automatisk smøring og vakuum bremser.

Betydning

Sturtevant automatisk girkasse fungerer som blåkopi for alle automatisk biler og lastebiler på dagens veier.

Funksjonen

Clutch mindre automatisk bilen benytter en girkasse som automatisk endrer girforhold, som tillater føreren å bare velge ett gear flytte eller parkere bilen.

Typer

Mens bilprodusentene eksperimentert med en rekke forskjellige Automatikk, mottatt semi-automatisk og fullt automatisk overføring mest oppmerksomhet.

Funksjoner

Automat forandret tannhjul på bestemte forhåndsbestemt hastigheter, ofte kommer i 2 - eller 3-trinns modeller, avhengig av motoren og alternativene.

Identifikasjon

Relativt moderne automat, som 1940-67 Oldsmobiles utstyrt med "Hydramatic"-sendinger, har ingen clutchpedalen, frigjøre driveren fra fysisk skiftende tannhjul.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com