Hvordan laste ned musikk fra iTunes til en glimtet tommelfingeren kjøre?

August 18

Hvordan laste ned musikk fra iTunes til en glimtet tommelfingeren kjøre?

En glimtet tommelfingeren kjøre er en god måte å overføre litt musikk fra iTunes-programmet på din primære datamaskin til en annen datamaskin. Det er liten nok til å lagre en begrenset mengde musikk og er mindre utsatt for skader enn en CD. USB glimtet kjører er "plug and play" eksterne enheter som ikke krever ekstra programvare eller utstyr, ifølge Brad Miser, forfatter av "Absolute Beginner's Guide til iPod og iTunes."

Instruksjoner

1 Åpne iTunes-programmet på datamaskinen og klikk "Fil" øverst på programmenyen. Flytte markøren til "Bibliotek" på rullegardinmenyen og klikk "Organisere bibliotek" fra undermenyen.

2 Klikk merket "Konsolidere filer", og klikk "OK" for å lagre endringene. Denne funksjonen i iTunes organiserer biblioteket ved å holde all musikk på ett sted.

3 Avslutte programmet iTunes, og Finn mappen iTunes via Windows Utforsker på PCen ved å åpne "Min musikk"-mappen. Klikk på "Finder"-ikonet på dokken for Macintosh-maskiner, og klikk "Macintosh HD" i sidepanelet. Dobbeltklikk mappen "Brukere", dobbeltklikk brukernavnet, og dobbeltklikk mappen "Musikk".

4 Fjerne hetten fra din USB tommelfingeren kjøre og forsiktig sett stasjonen inn i USB-porten på datamaskinen. USB-port er vanligvis plassert på baksiden av datamaskinen, eller på hver side av maskinen ved siden av de andre portene. Med USB-symbolet er en rett pil med trekanten og firkantete grener fra pilens sirkulær endepunkt.

5 Dobbeltklikk "Min datamaskin" på skrivebordet, og dobbeltklikk ikonet "Flyttbar Disk". På en Mac, kan du dobbeltklikke ikonet USB kjøre på skrivebordet. USB kjøre ikon vil være en hvit harddisk og viser navnet du opprinnelig gav det. Hvis et navn ikke var knyttet til USB-enheten, vises "Uten navn" under hvit stasjonsikonet.

6 Dra og slipp musikkfiler fra iTunes Music-mappen til vinduet USB (eller flyttbar Disk), og vente til filoverføring å fullføre.

7 Høyreklikk "Flyttbar Disk"-ikonet i min datamaskin-vinduet, og klikk "Løs ut" på hurtigmenyen ๅ trygg fjerne din glimtet kjøre fra PCen. For Macintosh-maskiner, dra og slipp USB kjøre ikonet til Papirkurv-ikonet på dokken.

8 Fjern USB-enheten fra USB-porten på datamaskinen, og plasser beskyttelseshetten bak på stasjonen. Hvis du overfører beskyttede sanger, må du godkjenne sangene på den sekundære datamaskinen iTunes-programvaren. Gjør dette ved å klikke på "Store"-menyen i iTunes programmet. Velg "Autoriser maskinen" fra undermenyen lager, angi iTunes konto-ID og passord og klikk "Godkjenn". ITunes-konto-ID er e-postadressen tilknyttet din iTunes-konto.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com