Slik Size motorsykkel hjelm

May 15

Motorsykler er ikke bare spennende å ri, men også meget farlig å håndtere. Derfor er det viktig at du kjøper en motorsykkel hjelm når lære å motorsykkel. Dimensjonering en motorsykkel er svært enkelt. Det vil ikke ta veldig lang tid å gjøre og det vil uunngåelig redde livet ditt når du kjøper en hjelm. Les videre for å lære å størrelse motorsykkel hjelm.

Instruksjoner

• Ta et målebånd og legg den rundt hodet, en tomme ovenfor øyenbrynene og over ørene slik at du får den største målingen av hodet. Måle den et par ganger slik at du kan få en gjennomsnittlig og konsekvent størrelse for hodet. Du kan måle i tommer eller centimeter.

• Se på målskissen se hvor inches av hodet samsvarer med lue størrelsen på motorsykkel hjelm. Velge hjelm størrelse som går med målingen, og kontroller deretter etter følgende skilt: motorsykkel hjelm føles strammer på hodet. Hodet berører ikke toppen av din motorsykkel hjelm. Du kan ikke trekke hjelmen helt over ørene. Det er smertefullt på noen måte. Hvis noen av disse gjelder, be om den neste størrelsen.

• Spør megler for å måle head for deg slik at du kan få den beste passende hjelmen for hodet, hvis du er usikker på målinger eller ikke eier et målebånd. Ikke vær redd for å prøve forskjellige stiler av hjelmer siden ulike merkevarer kan passe hodet annerledes. Megler vil hjelpe deg finne den beste størrelsen på hodet slik at hjelmen hviler komfortabelt på hodet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com