Slik blokkerer et begrenset antall på en mobiltelefon

December 18

Som en dårlig krone slår de opp-"ringer utilgjengelig" meldingene spamming mobiltelefonen de verste mulige øyeblikk. Enten det er en stalker eller en telemarketing-datamaskin eller en aggressiv regningen samleren, er begrenset anrop en førsteklasses irritasjonsmoment som kan spise på din ringer minutter. Selv om mange celle tilbydere bare begrenset støtte for å blokkere disse innringere, har noen telefoner alternativer som kan ta Barken av en uønsket oppringerens bite.

Instruksjoner

• Cellen leverandørens webområde eller stoppe ved en butikk å be leverandøren direkte for å plassere en samtale begrensning på telefonlinjen. Noen operatører vil blokkere begrenset innringere, selv om denne tjenesten ikke er spesielt annonsert, og andre (inkludert Verizon) blokkerer ikke begrenset anrop.

• Hvis leverandøren er uvillig eller ute av stand til å blokkere begrenset oppringere, vurdere om mobiltelefonen er dugelig av running nedlastbare programmer. Noen tredjepartsleverandører har gratis eller rimelige apps som svarteliste angitte innkommende eller begrenset tall.

• Hvis telefonen tillater for tredjeparts programmer, laste ned en ringe sperring verktøyet og installere den i henhold til telefonens normal program-installasjonen. For eksempel BuzzOff for Blackberry eller iBlacklist for iPhone avskjære innkommende innringer-ID strenger og Tillat enheten å automatisk håndtere begrenset samtaler basert på dine preferanser.

• Kontroller programmets instruksjoner. Noen programmer (som BuzzOff for Blackberry) krever brukeren å gjøre programmet sikkerhetsendringer i telefonens installasjonsprogrammet menyer.

• Teste programmet ved å ha en venn ringe din linje med en undertrykt anroper-ID-streng. Fra alle land-line telefon, ringe * 67 før telefonnummeret til midlertidig som en "privat ringer" telefonlinje.

Tips og advarsler

  • Et tredjepartsprogram kan ikke "blokkere" en samtale ved å stoppe enheten fra ringer. I stedet de lese innkommende innringer-ID strengen og enten rute samtalen direkte til telefonsvarer eller gjøre en "plukke og slippe", som svarer på telefonen deretter kobler umiddelbart, hindrer en talemelding. Blokkerer innkommende samtaler når telefonen helt krever enten en endres av cellen leverandøren eller bruk av et pass-through tall (f.eks Google stemme) som gir per-ringe sperring.
  • Teppe ringe sperring kan noen ganger forårsake langsiktige problemer, så bruk denne funksjonen med forsiktighet - den mest vanlige problemet er at en kreditor kan ikke kontakte deg, fører til mulig rettslig eller hoppe-sporing av venner og familie.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com