Fordeler av Arai Diamond motorsykkel hjelm

January 26

Fordeler av Arai Diamond motorsykkel hjelm

Arai, et japansk selskap, spesialiserer seg på produksjon motorsykkel hjelmer. Ifølge nettsidene sine er Arai et familieeid selskap, grunnlagt i 1926 av hatmaker Hirotake Arai. Som i 2011, Arai hjelmer rangert høyest i kundetilfredsheten i USA for 13 år på rad, som rapportert av JD Power og Associates consumer undersøkelser.

Terminologi

Arai selger hjelmer i en rekke solide farger, i tillegg til grafikk med fargerike illustrasjoner eller mønstre. Grafikk-hjelmer kommer i en clear-coat finish bare, men selskapet tilbyr det meste av sin heldekkende farge hjelmer med et utvalg av utførelser. Clear-coat er annonsert av fargen alene, mens "frost" benytter en flat eller matt finish og "diamond" stil bruker en metallisk finish med metall flak. Du kan for eksempel bestille heldekkende farger Arai Corsair V hjelm i hvitt, aluminium sølv, svart, diamant svart eller svart frost. Den samme hjelmen leveres også i en grafisk design, som stilen oppkalt etter britisk motorsykkelen racer Leon Haslam, Arai Corsair V Haslam.

Modeller

Arais grafisk hjelmer verken sin hjelmer har diamond finish. Selskapets 2011 full-faced hjelm besetningen inkludert diamond finish i syv modeller: Corsair-V, RX-Q, profilen, vektor-2, XC-serien, XD3 og VX-PRO3.

Estetikk

Noen motorsykkel ryttere kan foretrekker skinnende effekten av metalliske flak på Arai hjelmer med diamond finish. Når lyset lyser en bestemt del av hjelmen, glans maling jobb metalliske flak i en subtil, glitrende måte.

Pris

En Arai hjelm med diamond finish har ikke noen sikkerhet eller funksjonelle fordeler over de to andre typene plasseringer, men den ekstra kostnaden for den metalliske flak og maling vanligvis øke hjelmens totale kjøpesummen. Til slutt, men enkelte forhandlere må bestemme Prisantydning av samme hjelm modeller med ulike overflatematerialer. For eksempel i juni 2011 oppført CycleGear.com frost og diamond finish av Arai 2010 RX-Q hjelmen på samme pris, samtidig som de hvite og svarte versjonene til en lavere pris.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com