Hvordan å identifisere og erstatte gamle sikringer

December 12

Hvordan å identifisere og erstatte gamle sikringer

Sikringer beskytte elektriske kretser av alle biler. Hvis en elektriske systemet er overbelastet, eller har en sjanse til shorting, koblet sikring til at kretsen vil blåse, gjengi hele kretsen død, til den gamle sikringen er erstattet. Det kan være vanskelig å fastslå hvor sikringen for en bestemt krets ligger og om en sikring er bra. Vite hvordan å identifisere en blåst sikring kan føre til raskt diagnostisering og problemløsing nødvendige kretser, slik som koblet til frontlyktene.

Instruksjoner

Identifisere

• Åpne Shack og identifisere plasseringen av sikringsbokser på din bil. De fleste sikringsbokser finnes under panseret. Men er noen sikringer plassert under dashbordet eller i bagasjerommet. Sikringsbokser er vanligvis formet som rektangulære ruter med hurtigfeste øvre halvparten. Hvis du mistenker at en sikring har blitt blåst, men finner ikke der sikringen er plassert, kan du se brukerhåndboken for bilen. Som elektriske systemer og kretser kjører gjennom en hele bilen, er det ikke uvanlig for flere sikringsbokser ligger hele bilen.

• Fjern den øvre halvdelen av sikringsskapet, ved å klikke det av den nedre halvdelen. Undersiden av sikring boksen øverste delen har en skjematisk tegning som viser identiteten til hver sikringen, ligger i sikringsskapet.

• Trekk ut sikringen du mistenker er blåst, gripende det i den ytterste kanten og dra det forsiktig rett ut av sikringsskapet.

• Inspisere sikringen, ved å vise gjennom det klare plasten mellom terminalene. Blåst sikringer vil ikke lenger ha et element kobler de to terminalene, mens riktig arbeider sikringer vil ha en U-formet element mellom terminalene.

• Erstatte en blåst sikring med en ny sikring av samme størrelse og strømstyrkevurdering. Selv om sikringer med ulike strømstyrken karakterer er fysisk utskiftbare, er det ikke anbefalt, forskjellige kretser trenger en bestemt strømstyrke å beskytte dem mot overbelastning eller brenne ut. Hvis en reservesikring automatisk mislykkes, er det en indikasjon på kortsluttet har kortsluttet, som kan skyldes skadede eller ødelagte ledninger.

Tips og advarsler

  • Enkelte kretser er beskyttet av smeltemetallegeringer koblinger, som finnes ved siden av batteriet. Hvis en smeltemetallegeringer link er skadet eller ødelagt, koble negative batteriet terminal før du fjerner den. Erstatter en smeltemetallegeringer link bør også være ledsaget av identifisere årsaken til kretsen overbelastning.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com