Hvor er oksygen sensoren en 2000 BMW 740i?

October 12

Hvor er oksygen sensoren en 2000 BMW 740i?

BMW 740I har en eksos system som benytter både en OBD og en OBD II-systemet, som betyr at bilen er utstyrt med to oksygen sensorer både oppstrøms og nedstrøms fra katalysator. For å finne oksygen sensorene på en 2000 BMW 740I, må du finne katalysator, som er relativt enkelt hvis du har grunnleggende bil kunnskap.

Beliggenhet

Oksygen sensorer på en 2000 BMW 740I knyttes til eksosrør bare inches fra katalysator. For å komme til katalysator, gjennomgå under bilen og følg eksosrøret til du er like under førerens sitteområde. Katalysator er montert her, og du vil finne oksygen sensorer montert foran og bak konverteringsprogrammet.

Funksjonen

Oksygen sensorene er små elektriske apparater inne eksos, vanligvis ikke langt fra motoren. Sensorene produsere batteristrømmen brukes til å signalisere hvor mye drivstoff eller luft er nødvendig for å opprettholde nødvendig drivstoff-to-air forholdet i eksos.

Identifikasjon

Du skal kunne identifisere katalysator som en stor metall beholder som ligner en lyddemper, bare det ligger under førerens sittegruppe. Oksygen sensorene ligne tennplugger stikker ut av eksosrøret.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com