Hvordan blinklys arbeid

December 19

Blinklys spaken

Blinklys spaken ligger til venstre for rattstammen i amerikanske biler, hva bruker driveren å actuate en venstre - eller høyre-sving signaler. Skyve opp spaken (mot taket) vil føre til høyre-sving signalet til flash, og presser ned spaken (mot gulvet), vil det føre til at venstre-sving signalet til flash. Når spaken er skjøvet opp eller ned, vender det en bryter i rattstammen, som sender strøm til flasher enheten, vanligvis plassert under instrumentbordet på førersiden.

Blinklys

Flasher benytter 12-volts strøm fra bils elektriske systemet å varme opp en intern bi-metallisk stripe. Når gjeldende treffer enheten fordi blinklys spaken er aktivert, svinger strip inne flasher varmer opp fra den elektriske strømforsyningen, og det faktisk fra kontakten poeng øyeblikk. Med fravær av elektrisitet, strip kjøles ned svært raskt og igjen kommer i kontakt med kontakter, sende kraft til utenfor blinklys. Så den varmer opp igjen og går bort. Dette er det som skaper/på effekten med skylapper.

Ledninger og lyspærer

Det er elektriske ledninger reiser fra blinklys spaken til flasher og flasher til alle eksterne blinklys på bilen. Når ladespenning og ladestrøm når ytre signaler, slått en lyspære på enhetene og blinker Blink. Når strømmen er kuttet fordi flasher er midlertidig deaktivert, opphører lyspæren å skinne. Mange nye biler bruker LED-teknologi i blinklys, men de opererer på akkurat det samme konseptet. Så i essensen, er det bokstavelig talt samme som å lett slå av og på i et rom av din huset. Kraften er brukt og deretter tatt bort, forårsaker lysene til å slå av og på.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com