Kan du blokkere en Person fra følgende deg på Instagram?

March 16

Kan du blokkere en Person fra følgende deg på Instagram?

Instagram profiler er offentlige som standard alle på Internett vise dine innlegg og bilder. Når du konfigurerer personvern på Instagram profil, kan bilder og innlegg bare nås av dine etterfølgere. Brukere må sende deg en forespørsel og din godkjenning for å følge deg og vise Instagram innhold når personvern er aktivert. Hvis du tilfeldigvis har godkjent en tilhenger på Instagram, kan du blokkere tilhenger og deaktivere brukerens mulighet til å vise og kommentere innleggene dine private.

Instruksjoner

• Åpne Instagram programmet og logge på med brukernavn og passord.

• Trykk på "Søk"-ikonet på verktøylinjen nederst å åpne boksen Søk.

• Skriv inn navnet eller Instagram brukernavn tilhenger du vil blokkere, og trykk deretter på "Søk"-ikonet. Navnet eller brukernavn tilhenger returneres i søkeresultatene.

• Tapp navnet eller brukernavn tilhenger å blokkere vise brukerens profil.

• Trykk på "Pil"-ikonet i øvre høyre hjørne for å vise handlinger-menyen for brukeren.

• Trykk "Blokkere brukeren." Tilhenger er sperret og kan ikke lenger tilgang privat Instagram profilen. I tillegg vises ikke profilen når brukeren søker etter navn eller brukernavn.

Tips og advarsler

  • Hvis du blokkerer en tilhenger, er brukeren ikke varslet at hun er blokkert. Blokkerte brukeren kan imidlertid fortsatt nevne ditt brukernavn i et innlegg. Omtale vil vises i nyhetsfeeden Instagram.
  • Du kan bare hindre brukere som følger deg på Instagram.
  • Når du blokkerer en tilhenger, slettes ikke hennes liker og kommentarer, fra bilder, videoer og innlegg. Du må slette informasjonen manuelt.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com