Ting å gjøre når dekningen PIP går ut?

November 30

Standard personskade beskyttelse, også kalt PIP, har ofte en grense på $ 10 000 per ulykke, som kan bli oppbrukt raskt hvis driveren eller passasjerens skader er seriøs. Det er flere trinn du kan ta for å sikre videreføring av tjenesten når PIP dekningen er oppbrukt.

Holde oversikt over kostnader

Det er viktig å holde oversikt over beløpet som er betalt under policyen PIP så du ikke er uforberedt når fordeler kjøre ute. Mange antar forsikringsselskapet vil håndtere alt relatert til ulykken, og blir overrasket når behandling for skader er jeans eller en faktura for tjenester er mottatt som er mye høyere enn personen som forventet. Bare dokument og holde en løpende total for alle betalinger gjort av bil forsikring selskapet under PIP dekning så du vil være klar når du nærmer grensen og vil gjøre andre planer for å fortsette behandlingen uten å forårsake konkurs.

Overføre omsorg til helseforsikring

Hvis intensiv medisinsk tilsyn og PIP fordeler er oppbrukt, kan deretter ansvarlig for å betale for medisinsk behandling overføres til din primære helse forsikringsselskap eller Medicare, hvis du er kvalifisert. Noen behandlinger som skjer under disse planene må overholde planens retningslinjer og krav må sendes til helseforsikring selskapet for refusjon.

Selv om helseforsikring selskaper vil ofte dekke de nødvendige prosedyrene uten problemer, krever noen forsikringsselskaper og Medicare refusjon av pengene betalt for medisinske fordeler fra enhver løsning som du mottar fra på skyld individuelle forsikringsselskap. Fordeler utbetalt under PIP dekningen er ikke underlagt refusjon. Refusjon fra pengene innhentet i oppgjøret varierer avhengig av helseforsikring plan og beløpet betales av helseforsikring plan for skader direkte relatert til bilulykke.

Obligatorisk stater

PIP dekning er obligatorisk i følgende tilstander:

DelawareFloridaKansasHawaiiTexasUtahKentuckyPennsylvaniaOregonNew YorkMassachusettsMinnesotaMichiganNew JerseyNorth Dakota


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com