Hvordan legge til tekstur i Corel

January 3

Hvordan legge til tekstur i Corel

Corel Draw er en populær DTP programvarepakke som lar deg lage illustrasjoner, grafikk og korte dokumenter raskt og enkelt. Det skylder mye av sin popularitet til sin enkelt, intuitivt grensesnitt, og det faktum at det er så kraftig som noen dyrere DTP-suiter. En av Corel Draw andre store styrke er at det gir brukere betydelig Typographica kontroll og muligheten til å bruke spesialeffekter og teksturer på tekst og objekter.

Instruksjoner

1 Starte Corel Draw. Fra menylinjen øverst i vinduet klikker "Fil" og velg "New". En tom side vises. Angi egenskaper som størrelse, enheter og eventuelle andre elementer du trenger å opprette dokumentet.

2 Klikk tekst-verktøyet fra "Tools" flyout langs venstre kant av programvinduet. Dette ser ut som en stor bokstav "A." Flytte markøren som vises over til et bestemt sted på den tomme siden. Klikk én gang på venstre museknapp. Markøren forsvinner og erstattes av et blinkende tekstmarkør. Skriv inn i et ord eller setning.

3 Justere skriftstilen ved å merke teksten du nettopp skrev inn, og klikker på pilen som vises ved siden av rullegardinmenyen "Skriftlistene" funnet i "Egenskaper"-feltet. Den er like nedenfor "Arbeidsområde" baren. Dra musen nedover til ønsket skrift eller font er uthevet. Klikk én gang på ønsket skrift valg. Stilen på skriften sett på siden endres fra eksisterende skriften til den du har valgt.

4 Justere høyden eller skriftstørrelse, ved å klikke på pilen "Høyde" menyen som vises ved siden av "Skriftlistene" menyen. Alternativt, du kan skrive inn et tall for å velge ønsket størrelse.

5 Klikk én gang på teksten. En serie av små, svarte bokser vises rundt teksten angir du har valgt det. Klikk på "Fyll" verktøyet en gang å åpne en ny meny som lar deg velge fyllalternativer. Velg alternativet "Tekstur fylle"; et nytt vindu vises.

6 Velg "Tekstur bibliotek" du ønsker. Velg teksturen du ønsker fra listen som vises i vinduet "Tekstur liste". Teksten du skrev inn, fylles teksturen du valgte.

Tips og advarsler

  • Du kan opprette egendefinerte teksturer ved hjelp av verktøyet "Tekstfyll" ved å endre hvor tekstur, mykhet, tetthet, korn og andre valg som vises. Egendefinerte teksturer kan lagres og lagret i et egendefinert bibliotek.
  • Du kan også fylle teksten med punktgrafikk. Punktgrafikken kan fotografier eller egendefinert tekstur grafikk du har opprettet i andre grafiske programmer.
  • Bruke en skråkanteffekt på teksten du har fylt med en tekstur vil føre den opprinnelige teksturen forsvinner eller endres. Andre effekter "Konvolutten" og "Kontur" verktøy påvirker ikke utseendet til teksturen. Konvertere fylt tekst til punktgrafikk påvirker ikke teksturen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com