Hvordan finne en datamaskin-ruter

September 9

Hvordan finne en datamaskin-ruter

En datamaskin ruter er en nettverksenhet som videresender data fra en utenfor nettverket til et internt nettverk. En ruter kan for eksempel brukes til å dele en Internett-tilkobling med datamaskiner på et hjemmenettverk eller kontornettverk. Mange store boksen forhandlere og datamaskinen butikker selger datamaskinen rutere, samt nettbutikkene. For å finne ruter som er riktig for deg, må du først bestemme hva du trenger for nettverket.

Instruksjoner

1 Bestemme hvor mange enheter du vil koble. Du vil bli fint med en enkel Firedelt hjem router Hvis du kobler til fire enheter på et hjemmenettverk eller små bedrifter nettverk.

2 Legge til en førsteklasses bryteren til shopping listen hvis du må koble til flere enheter på et større bedriftsnettverk. En bryter er en boks som kobler enheter til et internt nettverk og flytter data fra én enhet til en annen. Trenger du en ruter, også.

3 Bestem om du vil ha WiFi-tilkobling. Hvis du har bruk flere enheter som kan gjøre av en trådløs tilkobling eller er for vanskelig å wire Ethernet, vurdere å kjøpe en trådløs ruter.

4 Shoppe rundt. Sjekk ut noen butikker, som Best Buy, OfficeMax, stifter, Walmart og andre. Sørg også for å se på nettet. Nettsteder som NewEgg, TigerDirect, Amazon eller eBay kan ha bedre ruter priser enn murstein og mørtel butikker.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com