Hvordan du Wire meg PVR til min DVD-opptaker

December 1

Hvordan du Wire meg PVR til min DVD-opptaker

En PVR er en personlig videoopptaker. Dette innebærer noen kjøpe TV-mottakerkort å koble sin satellitt, kabel, Videospiller, DVD-spiller/opptaker eller spillet systemet til en datamaskin for å registrere videoer på den. Ikke alle PC-er har DVD-brennere, skjønt, og kan du brenne en innspilling på en DVD. Dette kan gjøres hvis du kobler din PVR til DVD-brenneren. Trekke personlig videoopptakeren til DVD-opptakeren er en lett oppgave som kan oppnås i noen minutter. Du trenger bare riktig kablene for å gjøre dette.

Instruksjoner

1 Analysere skjermkortet på baksiden av datamaskinen. Dette er kortet som skjermen kroker opp til. Sjekk å se hva video produksjon den har, hvis noen. (Eldre kort eller kort som er innebygd i hovedkortet vil sannsynligvis ikke ha alle slag av video utgang, i så fall, du må oppgradere til et kort som har utgang.) De fleste skjermkort vil ha to typer S-Video, og nyere kortene vil trolig har HDMI. For å avgjøre hvilke du har, kan du se avsnittet "Ressurser" i denne artikkelen for bilder av hver.

2 Fastslå om Førsteinstallasjon har den samme typen inndata som skjermkortet utdata ved å se på baksiden. DVD-opptakerens (som skjermkortet) vil ha en port for S-Video eller HDMI oppkobling.

3 Kjøp riktig kabel. De fleste elektronikkbutikker som Circuit City eller Best Buy vil bære video kablene du trenger. S-Video-kabler er eldre enn HDMI, og vil sannsynligvis også være billigere enn en HDMI-kabel.

4 Koble kabelen fra skjermkortet til DVD-brenneren og DVD opptaker fjernkontroll, rammet "kilde" til skjermen viser at personlige videomaskinen. Nyt nylig hektet opp systemet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com