Slik deaktiverer du et Internett-Filter

May 15

Deaktivere filtre som er assosiert med Internet Explorer kan forhindre eller gi tilgang til visse områder, søkeresultater og webområder. Denne Internett surfing funksjonen er et alternativ som alle har tilgang til, uten hensyn til versonen av din utforske nettleser og operativsystem. Du kan enkelt justere disse innstillingene, med enkle instruksjonene for å tilpasse din nettlesers innstillinger til din smak.

Instruksjoner

Slik deaktiverer du et Internett-Filter

1 Tilgang til maskinens Kontrollpanel som kan gjøres ved å klikke på "Start"-ikonet på datamaskinens oppgavelinje på bunnen av din desktop skjermen. "Start"-menyen viser en liste over alternativer og programmer du har tilgang til i datamaskinen. Finn mappen kategorien som leser, "Kontrollpanel" og klikk på den. Når Kontrollpanel dialogue skjermen vises, vises en liste over handling mapper og en venstre panel med visningsalternativer.

2 Klikk på alternativet "Classic View" i venstre panel for å justere miniatyrikoner. Klikk på ikonet "Alternativer for Internett", som vil være det tredje ikonet fra venstre på andre rad av ikoner. Når dialogboksen Alternativer for Internett vises, klikk på fanen "Sikkerhet" og klikk på "Custom"-boksen, som finnes i kategorien sikkerhet. "Sikkerhetsinnstillingene - Internett-sonen" dialog vil vises med flere filtreringsalternativer og andre forhånd innstillinger du kan justere. Bla gjennom listen og justere hver filtreringsalternativ du ønsker å deaktivere ved å trykke hver, alternativknapp ved siden av invalidiserende.

3 Endre innstillinger for sikkerhetsalternativet nederst på "Sikkerhetsinnstillingene - Internett-sonen" dialogue skjermen. Klikk på drop-boksen menyen vises på det under filtreringsalternativene. Endre denne innstillingen til "Egendefinert", så dine innstillinger korrelerer med siste filtrering justeringer. Klikk "Ok" for å innlemme disse innstillingene til nettleseren. Du vil bli omdirigert tilbake til opprinnelige Sykehuslege valgmulighetene dialogue skjermen.

4 Klikk på kategorien "Avansert", som er den siste fanen du vil se på alternativer for Internett kategorien menyen. Bla ned til "Surfing" underemnet. Fjern merket for alternativet "Skriptfeilsøking" deaktivere funksjonaliteten. Dette vil hjelpe deg å unngå funksjonelle problemer med tidligere filtrering justeringer. Rull til bunnen av listen over emner og sjekk bare ukontrollert advarselsboksen. Denne boksen bør lese, "Varsle hvis skifte mellom sikker og ikke sikker modus". Denne innstillingen vil også hjelpe deg med å eliminere muligheten for unødvendige problemer.

Tips og advarsler

  • Hold din Internett-sikkerhet suite oppdatert. Hvis du har en garanti programvare suite, kan du få en. Dette vil gi du sterk bestemmelser og konsultasjon for å hjelpe deg med å lage velfunderte beslutninger i beste for datamaskinen og personlig sikkerhet.
  • Kan ikke deaktivere brannmuren. Denne innstillingen er en sterk sikkerhetsfunksjon som vil alltid være fordel for datamaskinen. Det bør alltid være aktivert og oppdatert.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com