Hvordan sammenligne kameraet for det menneskelige øyet

October 27

Hvordan sammenligne kameraet for det menneskelige øyet

Sjansene er, om du har studert kroppen i en science klasse eller tatt en fotografering kurs, du har hørt noen sammenligne kameraet for det menneskelige øyet. Det er mange grunnleggende likheter mellom kameraet og det menneskelige øyet; både funksjon å fange et visuelt bilde. Egenskapene til et kamera og en menneskeøyne gjør dem både fordi på mange måter deres form og funksjon er de samme.

Instruksjoner

• Finne detaljerte visuelle diagrammer. For å sammenligne kameraet for det menneskelige øyet, er det viktig for deg å se hvert objekt. å kunne se hvilke deler av kameraet matche opp med bestemte deler av øyet gjør for enklere sammenligning, spesielt hvis du ikke er kjent med hver enkelt del.

• Forstå funksjonen. Før inn detaljer, kan du bli kjent med funksjonen til kameraet, samt funksjonen av det menneskelige øyet. Vurdere nettsteder eller bøker som forklarer funksjonene til kameraer og menneskelige øyne. Ifølge Pasadena øye Associates Pasadena, Texas er funksjonen til kameraet å ta lys i gjennom sin linse, danner et bilde på film på baksiden av kameraet. Pasadena øye foreninger forklarer at "når alle komponentene i øyet fungerer riktig, lys er konvertert til impulser og formidlet til hjernen hvor et bilde oppfattes. Når du sammenligner disse to funksjonene, kan du se at de er både ment å få klare bildet.

• Forstå skjemaet. Det er mange forskjellige deler som utgjør hele kameraet og det menneskelige øyet. Ved å gjøre deg kjent med disse delene, kan du lettere tegne likheter mellom to. Ifølge Serendip nettstedet på Bryn Mawr College er foran det menneskelige øyet som en kameralinsen fordi det dirigerer lysstrålene danner et bilde på baksiden av øyet; bildet lander på et ark med spesialiserte hjernecellene (nevroner) som er begeistret av lys, akkurat som filmen på baksiden av kameraet.

• Studere detaljer. Alle disse "deler" er viktig, hver enkelt tjene et bestemt formål. Forstå generelle form og funksjon av kameraet og det menneskelige øyet vil gi deg en solid forståelse av hvordan å sammenligne kameraet for det menneskelige øyet, men detaljene vil forbedre dine kunnskaper. Pasadena øye Associates forklarer at i det menneskelige øyet, lyset passerer gjennom hornhinnen og objektiv; i et kamera, lys kommer og går gjennom en linse. Eleven det menneskelige øyet (delen som lar i lys) justerer også, avhengig av omgivelseslyset; som det menneskelige øye Eleven har kameraet en blender som utfører samme funksjon. Slå til ressursene å trekke likheter; vurdere å finne en ressurs som gir en grundig analyse av likheter så du kan mer fullstendig forstå hvordan sammenligne kameraet for det menneskelige øyet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com