Deler av en kassettspiller

August 10

Deler av en kassettspiller

I 2009, kan du fortsatt få en ny kassettspiller og åpne hjul tape dekk selger i en blomstrende brukes markedet. Folk fortsette å bruke dem profesjonelt og hjemme, foretrakk lyden av tape over CDer og andre digitale medier. Hvis du er interessert i å eie en, vil gjør deg kjent med deler hjelpe deg å forstå den. De er kompliserte stykker av utstyr, består av mange presisjon mekaniske og elektroniske komponenter.

Kabinett

Den største delen av noen kassettspiller er chassis. Det har kontrollene, hoder, og spindler foran, og transport og elektronikk i ryggen. Bakdekselet kommer ut for vedlikehold elektronikk og bevegelige deler. Det er solid til å holde seg til spenninger ved bruk. Spindler og hoder er justert til en plan av bevegelse med ganske tett toleranser, slik at båndet kan flytte nøyaktig og glatt. Kabinettet vekten av profesjonell, multi-spor tape dekk kan kjøre-over hundre pounds.

Transport

Transporten består av motorer, bremser, spindler, capstan og påtrykksystem. Det er den elektromekaniske delen av kortstokken som styrer tape bevegelse. Mindre tape dekk kan ha en enkelt motor; belter og drivhjulene engasjere spindlene. Større dekk har en motor for hver spindel og én for capstan. Bremsene bringe spindler jevn og kontrollert stopp. Påtrykksystem trekker båndet forbi hodene. Motoren kjører det må ha nøyaktig kontroll, så fri som mulig for varianter som ødelegger pitch. Bedre tape dekk har Spennanordninger. Dette er fjærbelastet armer eller ruller som kontrollerer slakk i tape, forhindre brudd fra plutselig starter og stopper.

Hoder

Hodene er polert metall blokker som kommer i kontakt med båndet. De fleste dekk har tre hoder---en hver for post, avspilling og slette. Noen dekk kombinere opptak og avspilling funksjoner i et enkelt hode. Tape spillere vil ha bare en avspilling leder. Hodene er kablet å elektronikken inne dekk.

For stereo og flerspors dekk har hver leder flere elementer, en for hvert spor. Elementer ordnes i en loddrett stabel. Hodet har justering skruer å sikre sine elementer alle kontakt samme del av båndet.

Elektronikk

Elektronikk sende og motta signaler fra hodet. Forsterkere øke avspilling signaler på hvert spor, og en høy frekvens bias oscillator tilbys for opptak og sletting. Andre elektroniske enheter kan inkludere tape equalizer, støyreduksjon, miksing og tonekontroll. I tillegg til lyd krets, kan senere modell dekk har elektronisk transport kontroll. Elektronisk transporter håndtere bånd bevegelse mer effektivt enn de rent mekanisk.

Kontroller og meter

Du betjene kassettspilleren gjennom sin front panel kontroller. Knotter eller glidebrytere brukes til å angi opptak og avspilling. Knapper, spaker og brytere kontroll makt, opptaksmodus, og transport funksjoner. Mens de fleste av disse kontrollene er elektronisk, kan det hende noen, spesielt transportkontrollene mekanisk.

Tape dekk har vanligvis et opptak/avspilling nivå meter for hver kanal. Angir innspillingen hjelper deg med å finne beste dynamikkområdet for båndet. Du vil signalet å registrere så høyt som mulig uten å gå inn i "røde" sone på måleren.

I tillegg til meter har også dekket en tape telleren, angir gjeldende posisjon i kassetten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com