Hifonics Gemini spesifikasjoner

December 4

Hifonics Gemini spesifikasjoner

Den Hifonics XXV Gemini er en fire-kanals bil forsterker. Det er klasse A / B, som betyr at mer enn 50 prosent av inngangssignalet forsterkes mens resten av. Det er pulsbredde endret og har en eksponentiell variabel-strømforsyning. Det har også krets å beskytte mot overoppheting, klipping og kortslutning.

Makt og impedans

RMS kraften vurdering av den Hifonics XXV Gemini på 4 ohm er 125 watt i hver av fire kanaler. 2 ohm er det 200 watt i hver av fire kanaler. Den er ustabil på 1 ohm. Den forente RMS utgangseffekt er 400 watt over hver av to kanaler. Topp utgangseffekt er 800 watt over hver to kanaler, for en total topp utgangseffekt 1600 watt. Når Brokoblet, kan den Hifonics XXV Gemini håndtere et minimum impedans på 4 ohm. Når adminbruker, er den laveste impedansen den kan håndtere 2 ohm.

Innganger og utganger

Gemini har ett par preamp utganger og ingen høyttaler-nivå innganger. Den har innebygd low pass og høypass-overganger, begge er variabel. Dens høypass-crossover frekvens er mellom 40 og 400 Hz, som er dens low pass crossover frekvens. Den har en metal-oxide semiconductor felt - effekt transistor (MOSFET) strømforsyning.

Andre spesifikasjoner

Den subsonisk filtrerer ut frekvenser mellom 15 og 150 Hz. Den sikring er 50A x 2. Samlet måler Gemini 17,7 inches med 13 inches av 2,55 tommer. Den har innebygd kjølevifter og en faseskift 0-180 grader.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com