Nybegynner Automotive verktøy

February 21

Nybegynner Automotive verktøy

Utføre din egen bil-reparasjoner vil være mye enklere og mer vellykket når de riktige verktøyene er tilgjengelige.

Fastnøkkel sett

Fastnøkkel er avgjørende for å arbeide på en bil. Skiftenøkler kommer i åpne slutten og lukket-end varianter, samt justerbare crescent typer. Det er best å ha minst en halvmåneformet fastnøkkel, men å foretrekke å ha to eller tre i forskjellige størrelser. Åpne - og lukket-end boks skiftenøkler, bør minst 12 beregning og 12 amerikanske størrelser være på siden. Noen skiftenøkler gir åpen ende på én side av håndtaket og en lukket ende på den andre, for allsidighet.

Kontakten og Ratchet sett

Brukes til å feste eller løsne nøtter og holts, en socket er som en fastnøkkel, men kan nå til steder som skiftenøkler ikke. Ratchets er verktøy som driver stikkontakter. Igjen, et sett av minst 12 amerikanske og 12 metrisk størrelse er anbefalt, sammen med utvidelser for å nå tricky landskap.

Momentnøkkel

En dreiemoment skiftenøkkel measuries hvor mye makt blir brukt på en bolt som det er strammet. Mange bilindustrien bolter kreve en bestemt dreiemoment under stramme, som bare en momentnøkkel kan avgjøre.

Skrutrekker sett

Sette sammen et omfattende sett med skrutrekkere, både flatskjerm-leder og Phillips-head varianter, med en rekke aksel lengder. Minimum har fire variert flatskjerm-leder skrutrekkere og fire Phillips-head drivere.

Torx og heksadesimale nøkler

Torx sjåførene er som skrutrekkere men har seks "vinger" på kjøring slutten i stedet for to (flatskjerm-leder) eller fire (Phillips). Torx skruer brukes ofte i biler, er det tilrådelig å ha minst seks størrelser på hånden. Heksadesimale nøkler, også kalt Allen wrenches, har Sekskantet hoder som passer inn i sekskantede hull. Et sett med ca 12 forskjellige størrelser bør være tilstrekkelig.

Multimeter

Noen auto garasjen må et multimeter, som tester kontinuitet, spenning, strøm og mer. Selv om det krever litt å lære å mestre, er det et uvurderlig verktøy i håndteringen av automotive elektriske systemer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com