Lærer Tips: Komme mest mulig tabletter i klasserommet

April 26

Lærer Tips: Komme mest mulig tabletter i klasserommet

Fra pedagogiske spill til bøker og videoer, kan tusenvis av programmer tilgjengelig på Apple iPad bidra til å engasjere barn i en lærerik opplevelse. Enten du vurderer bare bringe en iPad i klasserommet eller du allerede har startet, bør hvordan du bruker enheten være basert på din undervisning filosofi, emnene du lære og alderen elevene. Det er hovedsakelig tre måter å bruke en iPad i klasserommet: som en presentasjon enhet, som en interaktiv undervisning aid for enkelte elever og administrasjon.

Integrere iPad i din klasserommet

Før du laster ned programmer å bruke i klasserommet, ta litt tid å vurdere hva du vil - og ikke vil - iPad brukes til. Noen tid med iPad kan være en fin måte å belønne studenter for en godt utført jobb, eller gi en student ekstra praksis tid i et fag han har problemer med. Det er viktig å sjekke skolens retningslinjer for nettverkstilgang. Mange skoler, for eksempel blokkere YouTube brukes på skolens nettverk. YouTube utdanning kanaler og iTunes U-programmet ikke er vanligvis blokkert.

Audiovisuelle presentasjoner

Fra iBook storybooks siste NASA videoer på YouTube er det virkelig ingen ende til materialet du kan presentere for dine elever i klasserommet. Mens iPad skjermen er stor nok for små grupper opptil et dusin studenter sitter i en sirkel, vil større klassene sannsynligvis trenge en større skjerm. Et digitalt AV-adapteren kan koble en iPad til en TV, skjermen eller fremvisersystemet skjerm. For bedre lyd, kan du også koble noen par datamaskinhøyttalere i iPad hodetelefonporten.

Interaktiv undervisning Aid

Læring apps som regel utformet brukes enkeltvis, men de kan også være en god måte å oppmuntre elevene til å lære i par eller små grupper. Utdanning delen av App Store har tusenvis av apps dekker omtrent alle fag tenkelige, fra grunnleggende matematikk til kunst og musikk apps. Noen av de beste apps er gratis, så det er viktig å sammenligne apps for tidligere gjør en utvalg. Lesing av anmeldelser for app burde hjelpe deg gjøre det riktige valget.

Apps for læreren

I tillegg til programmer du kan bruke med elevene, finnes det også dusinvis av programmer med lærere i tankene, inkludert kalendere og timeplaner med sitteplasser diagrammer. Hvis det materiale på datamaskinen du vil overføre til iPad, som klassen aktiviteter eller ressursmaterialer, kan du enkelt overføre dem til iPad Apple iCloud (finnes i Innstillinger-menyen) eller et gratis tredjepartsprogram som Dropbox. Google Drive har også en gratis app å aktivere visning av regneark, tekstbehandlingsdokumenter og presentasjoner.

Håndtering en iPad i klassen

Selv om iPad har en robust etui og motstandsdyktig mot skjermen, er det ikke ødelegges. Studentene skal bli minnet på at de skulle bli sittende ved iPad. Har primære studenter bruker den bare mens de sitter på et teppe eller teppebelagte området vil bidra til å forhindre skader man. For å rengjøre den når søl eller klissete fingre har brukt den, bruk en fuktig, lo-fri klut mens iPad er deaktivert.

Begrense tilgang

Hvis du bruker iPad for administrative formål eller personlig bruk, er det lurt å låse iPad før du leverer den til studenter. IPad lar deg begrense tilgangen til programmer, inkludert de med upassende språk. For å aktivere disse restriksjonene, akkurat Tapp kategorien "Generelt" i innstillingsmenyen for iPad og velg "Begrensninger." Etter å trykke "Aktivere begrensninger" er du bedt om å angi passord. Du kan deretter velge hvilke apps du vil begrenset. Å velge passord i menyen generelle innstillinger hindrer noen slår på iPad uten din passord.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com